• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 aydır takıntılı

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
Aslında çok üstünde durmak istemediğim bir konu ama azıcık rahatsız olmaya başladım. Bir de size danışayım dedim. Ben ailemden uzakta küçük bir şehirde yaşıyorum. Dikkat çeken biriyim sanırım ya da şehirdeki erkekler herkese yazıyor bilemiyorum. Ama bir tanesi var ki geçen seneden beri iş yerimin önünde turluyor her gördüğünde arkasını dönüp dönüp bakıyor. Beğenmiştir der geçeriz ama öyle değil kızlar. Kendisini farketmem beni eklemesiyle oldu. Bir kaç kez ekleyince kim ya bu dedim ve şok oldum. Mesleğimle alakalı imalar ismimin anlamıyla alakalı koyduğu emojiler. açıkça adıma yazılmış bir mektup. Malesef her gün karşılaşıyorum bu adamla. Zararı yok şimdilik ama her gün sahte hesaplardan istek alıp duruyorum bilmiyorum o mu değil mi ama aklıma o geliyor. İsmimizi kodlayarak hesap adını değiştirmiş falan. Resmen sapığımı takip eder oldum. Beni gülerkeb görse gülmek çok yakışıyor, geçen gayriihtiyari sinirli baktım hemen gecesinde asabi olmak bu kadar mı yakışır yazmış. Kapak resimlerimi kopyalamış falan. Ve en son korktuğum da bu sevdadan dönen namert olsun yazmış. Ben buna ne yapabilirim. Elimde kanıtlar var ama yetersiz birebir iletişime geçmeye korkuyor reddederim diye açıkça da yazmış hesabına herkes konuş diyor ama bilmem ne diye. İmalı bir şeyi kapak fotosu mu yapsam dedim ama ne yapabilirim. Direk iletişime geçemem iyice takar. Polislik durum da yok ortada.

Son düzenleme:
Sosyal medya hesabınızı yakınlarınız dışında herkese kapatsanız? Bir de o şahısla konuşup gözünü korkutacak birisi yok mu çevrenizde? Ben bu tip şeyleri önemsiz bulamıyorum son yıllarda okuduğum haberler yüzünden. Keşke polis savcı bu aşamada engellese bu herifleri. Umarım en kısa zamanda kendine bi sevgili bulur da yakanızdan düşer

Profil resminize abinizle/bir erkek arkadaşınızla falan bir resminizi koyun. İlişkiniz olduğunu sansın. Bir süre böyle deneyim bakalım. Belki etkilenip vazgeçer. Vazgeçmezse bile böyle bir durumda nasıl bir tepki vereceğini ölçmüş olursunuz. Hırçınlaşacaksa ortaya çıkacaktır bu sayede, nasılsa sürekli durumuna belli eden şeyler koyup paylaşıyormuş.

Herkese kapalı hesaplarım sadece kapak foroğrafları ve profil fotoğraflarımı görebiliyor. Hatta instagramdan falan engelledim facebooku hatırlamıyorum engelli mi değil mi. Arkadaşımın eşi polis ona söylesem ne yapabilir bilmiyorum ki. Bir arkadaşımın erkek arkadaşına anlattım tanıyor bu adamı çok kızdı tekrar gündeme mi getirsem bilmiyorum ki. Bazen yanımda erkek arkadaşlarım oluyor normal arkadaş ama onlarla gördü bazen sinirli şeyler paylaşıyor yine de vazgeçmiyor. Ben de biraz korkmaya başladım.

Profil resminize abinizle/bir erkek arkadaşınızla falan bir resminizi koyun. İlişkiniz olduğunu sansın. Bir süre böyle deneyim bakalım. Belki etkilenip vazgeçer. Vazgeçmezse bile böyle bir durumda nasıl bir tepki vereceğini ölçmüş olursunuz. Hırçınlaşacaksa ortaya çıkacaktır bu sayede, nasılsa sürekli durumuna belli eden şeyler koyup paylaşıyormuş.
Beni yanımda erkeklerle gördü çok kez. Nasıl acımadın tarzı arabesk şeyler paylaştı sonra yine hop aynı nokta.

Manyak mı ne korktum sapık ruhlu biri galıba
Evet canım bir kez bile konuşmadı benle ama kafasında her gün konuşuyor. Mektup olayında şok olmuştum. Facebookunda paylaşmış orda gördüm. Ne yapsam acaba sahte hesaptan bu kızdan uzak dur diye tehdit mi etsem. İmalı şeyler bulsam paylaşcam ama sapıklara uygun söz bilmiyorum :KK53::KK70:

Evet canım bir kez bile konuşmadı benle ama kafasında her gün konuşuyor. Mektup olayında şok olmuştum. Facebookunda paylaşmış orda gördüm. Ne yapsam acaba sahte hesaptan bu kızdan uzak dur diye tehdit mi etsem. İmalı şeyler bulsam paylaşcam ama sapıklara uygun söz bilmiyorum :KK53::KK70:

Sende ıyı cesaretlısın valla bırı benı 13 ay boyunca boyle takıp etse her hareketımden haberı olsa korkudan uyuyamazdım bile. Bence sende hafife alma paranoya bile olabılır bu manyak. Kafasında senınle sevgili olup ona gore yasamaya kalkarsa hiç sasırma. Dikkat et

Ben olsam sosyal medyadan görebileceği bir yerden sapıklığı devam ederse şikayet edeceğimi ima ederdim. Tam bir stalker, hiç de sağlıklı bir beyinden çıkmış paylaşımlar değil. Ayrıca Allah korusun ama daha geçen sene gencecik bir kızı böyle takip edip rahatsız eden bir çocuk yolun ortasında vurup canını aldı. Çok ciddi bir mesele, devam ederse mutlaka şikayet edin..

Aslında çok üstünde durmak istemediğim bir konu ama azıcık rahatsız olmaya başladım. Bir de size danışayım dedim. Ben ailemden uzakta küçük bir şehirde yaşıyorum. Dikkat çeken biriyim sanırım ya da şehirdeki erkekler herkese yazıyor bilemiyorum. Ama bir tanesi var ki geçen seneden beri iş yerimin önünde turluyor her gördüğünde arkasını dönüp dönüp bakıyor. Beğenmiştir der geçeriz ama öyle değil kızlar. Kendisini farketmem beni eklemesiyle oldu. Bir kaç kez ekleyince kim ya bu dedim ve şok oldum. Mesleğimle alakalı imalar ismimin anlamıyla alakalı koyduğu emojiler. Beni türkan şoraya benzetenler oluyor türkan şoray resimleri şarkılar şiirler. Ve de açıkça adıma yazılmış bir mektup. Malesef her gün karşılaşıyorum bu adamla. Zincirli değişik giyimli bir tip zaten. Zararı yok şimdilik ama her gün sahte hesaplardan istek alıp duruyorum bilmiyorum o mu değil mi ama aklıma o geliyor. İsmimizi kodlayarak hesap adını değiştirmiş falan. Resmen sapığımı takip eder oldum. Beni gülerkeb görse gülmek çok yakışıyor diye türkan şorayın bir resmini koyup paylaşıyor. Geçen gayriihtiyari sinirli baktım hemen gecesinde asabi olmak bu kadar mı yakışır yazmış. Kapak resimlerimi kopyalamış falan. Ve en son korktuğum da bu sevdadan dönen namert olsun yazmış. Ben buna ne yapabilirim. Elimde kanıtlar var ama yetersiz birebir iletişime geçmeye korkuyor reddederim diye açıkça da yazmış hesabına herkes konuş diyor ama bilmem ne diye. İmalı bir şeyi kapak fotosu mu yapsam dedim ama ne yapabilirim. Direk iletişime geçemem iyice takar. Polislik durum da yok ortada.
Nisanliyim evliyim falan deseniz. Tanimadigi insana bu kadar takinti normal degil. Polislik durum yok diyorsunuz ama basiniza bisey geldikten sonra da polise gitmenin bir anlami yok. Korkutup uzak tutmaniz lazim

Sende ıyı cesaretlısın valla bırı benı 13 ay boyunca boyle takıp etse her hareketımden haberı olsa korkudan uyuyamazdım bile. Bence sende hafife alma paranoya bile olabılır bu manyak. Kafasında senınle sevgili olup ona gore yasamaya kalkarsa hiç sasırma. Dikkat et
:KK43: Ne yapsam aslında cesaret değil peşimden düşsün çok istiyorum da bunlarla şikayet edilir mi ki? Bütün paylaşımlarını ss almıştım ne olur ne olmaz diye. Polis arkadaşa göstersem ne olur? Ama burası çok küçük bir yer muhtemelen işlem yapılmaz ve bana daha çok takar. Yüzük takayım dedim arkadaşım bunlar gibiler onu da sallamaz dedi o_O

Nisanliyim evliyim falan deseniz. Tanimadigi insana bu kadar takinti normal degil. Polislik durum yok diyorsunuz ama basiniza bisey geldikten sonra da polise gitmenin bir anlami yok. Korkutup uzak tutmaniz lazim
İşte korkutunca daha çok sararsa diye korkuyorum tekim burada el kadar şehir.

18 yaşımdayken buna benzer bir mevzu yaşadım. Bunu öneri olarak algılama ama bende işe yaramıştı. Ben pek ürkek bir tip değilim ki fazla dozda cesaretten dolayı başımı derde soktuğum da çok olmuştur. Her neyse bir gün okul çıkışı yine karşımda dikildiğini görünce yanına gidip "lan olum senin amacın ne? Geri zekalı mıyım ben. Bunca zaman seni fark etmedim mi sanıyorsun? İlgimi çeksen sıfatına gülümsemez miydim? Demek ki istemiyorum etrafımda olmanı. Sığır olsa anlardı yürü git işine" diye carlamıştım. Tabi minnak bir bedenden kahtalı mıçı çıktığını görünce şaşırıp bırakmış da olabilir peşimi. O günden sonra bir daha görmedim etrafımda.

Siz yapmayın tabi ki. Manyak da çıkabilir. Ben dayanamaz carlardım. Çok rahatsız oluyorsanız polise şikayet edin beni takip ediyor diye. Bir şey çıkmazsa da istemediğini anlar en azından.

Yalnız ondan çok sen takip ediyorsun gibi geldi onu.Engelle gitsin.Yada kapa hesabını.İlerde başına bela olabilir.

Psikolojisi bozuk olabilir.Daha çok üzülme sonra.

:KK43: Ne yapsam aslında cesaret değil peşimden düşsün çok istiyorum da bunlarla şikayet edilir mi ki? Bütün paylaşımlarını ss almıştım ne olur ne olmaz diye. Polis arkadaşa göstersem ne olur? Ama burası çok küçük bir yer muhtemelen işlem yapılmaz ve bana daha çok takar. Yüzük takayım dedim arkadaşım bunlar gibiler onu da sallamaz dedi o_O

Şahsınıza ait paylasım olsa mesela isminiz yada sızı mesajla rahatsız etse tamam.. Polise gitseniz bıle ben ona yazmıyorum ki bunları derse polıs ne yapabilir ki. Sizinle ıletısım de kurmuyor derdı neyse

Yalnız ondan çok sen takip ediyorsun gibi geldi onu.Engelle gitsin.Yada kapa hesabını.İlerde başına bela olabilir.

Psikolojisi bozuk olabilir.Daha çok üzülme sonra.
Her gece bakıyorum çünkü harekete geçmesinden korkuyorum. Her gün sokakta karşılaşıyorum. Paranoyak oldum sapığımı takip ediyorum ama keyfimden değil korkumdan. Sosyal medya hesabımı kapatsam ne olacak iş yerimin önünde turlayıp duruyordu artık çok çıkmıyorum görmüyorum turluyor mu napıyor ama durum sosyal medyadan ibaret değil.

Back
X