- 13 Haziran 2018
- 1.069
- 527
- 123
Aslında çok üstünde durmak istemediğim bir konu ama azıcık rahatsız olmaya başladım. Bir de size danışayım dedim. Ben ailemden uzakta küçük bir şehirde yaşıyorum. Dikkat çeken biriyim sanırım ya da şehirdeki erkekler herkese yazıyor bilemiyorum. Ama bir tanesi var ki geçen seneden beri iş yerimin önünde turluyor her gördüğünde arkasını dönüp dönüp bakıyor. Beğenmiştir der geçeriz ama öyle değil kızlar. Kendisini farketmem beni eklemesiyle oldu. Bir kaç kez ekleyince kim ya bu dedim ve şok oldum. Mesleğimle alakalı imalar ismimin anlamıyla alakalı koyduğu emojiler. açıkça adıma yazılmış bir mektup. Malesef her gün karşılaşıyorum bu adamla. Zararı yok şimdilik ama her gün sahte hesaplardan istek alıp duruyorum bilmiyorum o mu değil mi ama aklıma o geliyor. İsmimizi kodlayarak hesap adını değiştirmiş falan. Resmen sapığımı takip eder oldum. Beni gülerkeb görse gülmek çok yakışıyor, geçen gayriihtiyari sinirli baktım hemen gecesinde asabi olmak bu kadar mı yakışır yazmış. Kapak resimlerimi kopyalamış falan. Ve en son korktuğum da bu sevdadan dönen namert olsun yazmış. Ben buna ne yapabilirim. Elimde kanıtlar var ama yetersiz birebir iletişime geçmeye korkuyor reddederim diye açıkça da yazmış hesabına herkes konuş diyor ama bilmem ne diye. İmalı bir şeyi kapak fotosu mu yapsam dedim ama ne yapabilirim. Direk iletişime geçemem iyice takar. Polislik durum da yok ortada.
Son düzenleme: