- Konu Sahibi Teacherella3
-
Sabaha kadar bölük börcuk uyku ile 3 saat toplasanız okula gidip ders anlatrdim 7 saat arka arkaya ders bir ara öyle yoruldum ki baygınlık geçirdim 15 aylıktıBebeğim 13 aylık son haftalarda gece bağırarak ağlıyor uykuya çok zor geri dönüyor çok zorlanıyorum uykusuzluktan ayakta duramıyorum işimde de uykusuzluktan dolayı çabuk yoruluyorum sevgili anneler bu günler geçecek mi sanki artık hiç uyku uyumayacak gibiyim bir yıldır uykusuzum
Sabaha kadar bölük börcuk uyku ile 3 saat toplasanız okula gidip ders anlatrdim 7 saat arka arkaya ders bir ara öyle yoruldum ki baygınlık geçirdim 15 aylıktı3 yaşına kadar gece uyanıp gelirdi yanıma şuan iyiyiz 4,5 yaş ama şuanda minik ergen gibi isyan itiraz bağırma ile geçiyor günler.
Benim kızım öyleydi ama sizin bebeğiniz farklı olabilir böyle bir çocuk bile bir yerde en azından uyku konusunda düzeldi çok şükür gerisi bana vız geliyor açıkçası .demeyin ya o kadar beklemiyordum ben şimdi gözüm hepten korktu. Sanırım tek çocuk yetecek
Hayırlısı olsun inşallah. Sağlıkları yerin de olsun da bunlar da geçer herhalde er geçBenim kızım öyleydi ama sizin bebeğiniz farklı olabilir böyle bir çocuk bile bir yerde en azından uyku konusunda düzeldi çok şükür gerisi bana vız geliyor açıkçası .
Ayni konudan muzdaribim maalesef 13 aylik kizimda bizi en cok istahsizlik zorluyor maalesefBebeğim 13 aylık son haftalarda gece bağırarak ağlıyor uykuya çok zor geri dönüyor çok zorlanıyorum uykusuzluktan ayakta duramıyorum işimde de uykusuzluktan dolayı çabuk yoruluyorum sevgili anneler bu günler geçecek mi sanki artık hiç uyku uyumayacak gibiyim bir yıldır uykusuzum
Dilerim en kısa zamanda normale dönerizAyni konudan muzdaribim maalesef 13 aylik kizimda bizi
İnşallah o gün gelsin gelip yazacağım buraya geçti diyeGeçecek hatta vay be be ne zaman geçti diye anımsayacaksın
Birazcık daha zaman var max 2.5 yaş diyelim ama 3 yaşa kadar olması da normalİnşallah o gün gelsin gelip yazacağım buraya geçti diye
Uyku eğitimi falan aldırmak gibi bir imkaniniz varmı peki ya da ne düşünüyorsunuz bu konuda benim sürekli önüme düşüyor her yerden karşıma çıkıyor böyle kendi kendine uyuyan bebeler her yerde uyuyan uzun uyuyan böyle onları gördükçe gerçekmi acaba diyorum ama o kadar çok varlar ki15 aylık olduk uykularımız berbat ötesi bir saat bile uyumadan kalkıyor. Haftalardır böyleyiz uykusuzluktan bayılıyorum ayrıca artık düzeleceğinden umudu kestim sanki hiç deliksiz uyku uyumayacak gibiyiz. Sağlık problemi yok diş çıkarma dışında ama 64. Hafta atağı olan 9. Atak dönemindeyiz. Atakları hep yoğun geçirdi benim oğlum. Umudum kalmadı yani kısacası uykudan.
Ben uyku eğitimlerine sıcak bakmıyorum maalesef aldıranlara saygım var tabi sonuçta hangi anne çocuğunun kötülüğüne bir şey ister ama ben istemedim aldırmakUyku eğitimi falan aldırmak gibi bir imkaniniz varmı peki ya da ne düşünüyorsunuz bu konuda benim sürekli önüme düşüyor her yerden karşıma çıkıyor böyle kendi kendine uyuyan bebeler her yerde uyuyan uzun uyuyan böyle onları gördükçe gerçekmi acaba diyorum ama o kadar çok varlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?