Koç burç yorumları: 24 Aralık’ta burç değiştirecek Merkür Retro sizin için yurtdışı ya da uzun yolculuk, eğitim alanı, inançlar, düşünceler, yaşam felsefeniz, basın-yayın-medya, uluslararası / yabancılarla, uzaklarla ilişkiler temalarında etki edecek. Yakın çevre ilişkileriniz, yabancı insanlarla olan işleriniz, konuşmalarınız ve görüşmelerinize dikkat edin. Merkür sizin sağlık alanınız olduğu için yaklaşık 2-3 haftalık dönemde tatilde veya seyahatte sağlığınızı yakın markaj altına alabilirsiniz. 5 Ocak’a kadar önemli anlaşmalardan, yeni adımlardan kaçının. Yapmak zorunda kalırsanız şartların üzerinden birkaç kez geçmeyi unutmayın.
Boğa burç yorumları: 24 Aralık’ta burç değiştirecek Merkür Retro sizin için Ortak gelir-borç, başkalarından gelenler, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi temalarında etkili olacak. Finansal konularda, ortak yatırımlarınızda önemli adımlar atmayın, borç almayın, vermeyin, kredi altına girmemeye çalışın. Yapmak zorundaysanız şartların netliğinden emin olmalısınız ya da merkür düzeldiğinde şartların değişeceğini bilerek adım atmalısınız.
İkizler burç yorumları: 24 Aralık’ta burç değiştirecek Merkür Retro sizin için ortaklaşa işler, anlaşmalar, anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlarla ilgili konularda etki edecek. İkili ilişkilerinize, evliliğinize, ortak işlerinize gereken özeni göstermelisiniz. 5 Ocak’a kadar bu konularda büyük adımlardan, kararlardan kaçının.
Bu dönemde sevdiğiniz insanla olan iletişiminize dikkat etmelisiniz, ortaklaşa atılacak adımlarda bazı konuları bir kaç kez gözden geçirmelisiniz. Sözleşmelere imza atmayın, taşınmayın. Yapmak zorunda kalırsanız şartların netliğinden emin olun, bir iki kez olayları kontrol edin, anlaşma işin içindeyse avukatınızla işlerin üzerinden bir kez daha geçin.
Yengeç burç yorumları: 24 Aralık’ta burç değiştirecek Merkür Retro sizin için çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınız, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işlerle ilgili konularda etkili olacak. İş hayatınızda bazı sıkıntı ve sorunlara açık görünüyorsunuz. Merkür’ün gerilemesi ile iş, hizmet, sağlık konularında iletişim sıkıntılarına açık olabilirsiniz.
Yanında çalıştığınız insanlarla iletişiminiz zayıflayabilir ya da sizin yanınızda çalıştırdığınız birileri varsa iletişim sorunları ortaya çıkabilir. İletişiminizi açık ve net tutmaya çalışın, yeni bir işe başlamayın lütfen. Yapmak zorundaysanız şartların netliğinden emin olmalısınız ya da merkür düzeldiğinde şartların değişeceğini bilerek adım atmalısınız. Yılbaşı ve ertesi günleri de dahil ay sonuna kadar sağlığınıza dikkat edin.
Aslan burç yorumları: 24 Aralık’ta burç değiştirecek Merkür Retro sizin için aşk hayatı, kendinizi gösterme, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları ve borsa yatırım temalarında etkili olacak.
Aşk ve çocuk iletişiminize dikkat edin. Yanlış anlaşılmalara, sıkıntı ve sorunlara bu alanda açık olabilirsiniz. Eski ilişkilerinizi konuşabilir, karşılaştırmalar yapabilir, eskiden yaşadığınız sorunlara benzer durumlar içine girebilirsiniz. Sanatsal işlerinizde yaratıcılığınız artabilir, eskiden konuşulmuş bir iş karşınıza gelebilir.
Başak burç yorumları: 24 Aralık’ta burç değiştirecek Merkür Retro sizin için ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular; kökler ve geçmiş, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konularda etkili olacak. Emlak alım, satım, başka bir eve geçme gibi bir planınız varsa iki kez gözden geçirerek şartların ve durumların netliğinden emin olarak ilerlemelisiniz. Çözümlenmeyen, yarım kalan bir sürece son noktayı koyuyorsun.
Merkür retrosu iletişiminiz ve fikirlerinizi test ediyor olacak. Evinizde ve ailenizde iletişim sıkıntılarınız karşınıza gelebilir. Birkaç haftadır karşınıza gelecek olan ev ve emlak fırsatlarınızı bu dönem değerlendirmek pek akıllıca olmayabilir. Satış yapabilirsiniz ama alım yapmamaya çalışın. Yapmak zorundaysanız şartların netliğinden emin olmalısınız ya da merkür düzeldiğinde şartların değişeceğini bilerek adım atmalısınız.
Terazi burç yorumları: 24 Aralık’ta burç değiştirecek Merkür Retro sizin için iletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet temalarında etki edecek.
Yakın çevrenizle olan iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. İletişimsel işlerinizde başlangıçlardan ve önemli adımlardan kaçının. Bu süreçte yeni bir elektronik eşya almayın. Bilgisayarınızı, cep telefonunuzu yedekleyin. Bu döneme denk gelen randevularınızda sorunlar oluşabilir. Önemli girişimlerde bulunmayın. Yapmak zorundaysanız şartların netliğinden emin olmalısınız ya da merkür düzeldiğinde şartların değişeceğini bilerek adım atmalısınız.
Akrep burç yorumları: 24 Aralık’ta burç değiştirecek Merkür Retro sizin için en çok maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, lüks, keyfiyet, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb. konularda etkili olacak.
Maddi konularda daha önceden uğraştığınız, konuştuğunuz insanlarla parasal işlere girişin. Yeni insanlarla olan ticari işlerinizde sorunlar oluşabilir. 5 Ocak’a kadar dikkatli adımlar atmalısınız. Yapmak zorundaysanız şartların netliğinden emin olmalısınız ya da merkür düzeldiğinde şartların değişeceğini bilerek adım atmalısınız.
Yay burç yorumları: 24 Aralık’ta Oğlak burcundan çıkarak sizin burcunuza girecek olan Merkür Retro kendi elinizle giriştiğiniz, başlattığınız işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık ile ilgili konular, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konularda etkili olacak.
Kişisel alanlarınızda yanlış anlaşılmalara açıksınız. Söylemek istedikleriniz farklı yerlere gidebilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. 5 Ocak’a kadar önemli anlaşmalardan, konuşmalardan kaçının. Yapmak zorundaysanız şartların netliğinden emin olmalısınız ya da merkür düzeldiğinde şartların değişeceğini bilerek adım atmalısınız.
Oğlak burç yorumları: 24 Aralık’ta sizin burcunuzdan çıkıp Yay burcuna geçiş yapacak olan Merkür Retro sizin için hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar, ayaklar, metafizik, ruhsal konularda etki edecek.
Geçmişte sizi zorlamış ama bir türlü çözemediğiniz konu ve olaylar sorun olarak yeniden karşınıza gelebilir. Bu dönemde ay sonuna kadar önemli işlere başlamayın, yeni kararlar almayın ve uygulamayın sevgili Oğlaklar. Mümkünse 5 Ocak’a kadar yeni işlere girişmeyin. Yapmak zorundaysanız şartların netliğinden emin olmalısınız ya da merkür düzeldiğinde şartların değişeceğini bilerek adım atmalısınız.
Kova burç yorumları: 24 Aralık’ta burç değiştirecek Merkür Retro sizin için organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontan, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konularda etki edecek.
Arkadaşlarınızla olan işlerinize, iletişiminize bu dönem dikkat edin. Yeni adımlardan kaçının. Eski arkadaşlarınızla iletişiminiz hızlanabilir. Yapmak zorundaysanız şartların netliğinden emin olmalısınız ya da merkür düzeldiğinde şartların değişeceğini bilerek adım atmalısınız.
Balık burç yorumları: 24 Aralık’ta burç değiştirecek Merkür Retro sizin için en çok kariyer hayatınız, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konularda etki edecek.
Kariyer ve iş alanlarınızda bazı iletişim sorunlarını karşınıza getirebilir. Göz önünde bulunacağınız ortamlarda, toplum içinde ifadelerinize dikkat edin. Büyük adımlardan, iş değişimlerinden, anlaşmalardan aybaşına kadar uzak durun. Yapmak zorundaysanız şartların netliğinden emin olmalısınız ya da merkür düzeldiğinde şartların değişeceğini bilerek adım atmalısınız.
İndigo dergisi