• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13.76 mm kese var bebek yok yardim

Sakın ümitsizliğe kapılma.6+4 bende hamileyim.benimde geçen cumartesi ve pazar günü kanamam oldu hergün progesteron iğne oluyorum rahim içinde kanama alanlarım var.Pazartesi ankarada doçente gittim yolk kesen yok gözükmüyor dedi ama benim kendi doktorum gördü diye israr edince birdaha baktı evet gördüm dedi.senin adetine göre çoktan bebeğin kalp atışını görmemiz lazım dedi.4 gün sonra tekrar bakacam dedi gittik eşimle yolk kesesi yok gebelik kesesinin içinde kanama var çocuğu alacaz dedi birkaç gün daha beklemek istiyorum dedim çıktık eşimle oradan.1 dr demesiyle bebeğimizden vazgeçmicem diyip başka dr gittik o bebeğimizin kalbi atıyor dedi gösterdi ve sesinide duyduk.size tavsiyem kesinlikle tek doktorun dediğiyle karar vermeyin.
Ben de aynı gün 2 ayrı doktora gittim, ikisi de aynı şeyi söyledi malesef. Bir de arkadaşlar bu kalp kaç günde oluşuyordur sizce? 6. haftanın başında görülmeyip, sonunda görülür mü acaba ?

Back