13/09/2021 diyet başlıyoruz kızlar

Defnelamert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
18
31
34
Bu pazartesi başka olacak diyenler buyursun ben bir tüp mideli olarak 6,7 kilo vermem şazım 1,5 sene olmu ameliyat oldum ama yinede kendini kontrol etmek zorundasın ve pilates ve diyete başlıcam beraber başlarsak ve birbirimize destek olursak daha kolay olur

Tabiki pazartesi sabah başlıcaz sabah sekizde ilk yapmamıcaz gerekenleri yazıcam ama herşeyi beraber yapıcaz
Ben reformer a gidiyorum haftada 2 veya 3 gün. Daha önce 1 ay mat pilatese gittim. Ama yediklerime dikkat etmeyince faydası olmadı :KK43: Şimdi de yediklerime pek dikkat edemiyorum. Disiplin gerekiyor. Aralıklı orucu düşünüyorum. Reformer a gitmediğim zamanlarda da günde 1 saat eliptik düşünüyorum. Sen diyet ve spor olarak neler yapmayı planlıyorsun?

Pazartesi sabah tartılıp ölçülerimizi de alalım mı
Al tabiki ben 3 sene Önce 84 kg’dan 62 kg’a kendim diyet ve pilates yaparak düşmüştüm o zaman yaptığım şeyleri yapmayı düşünüyorum sabah normal kahvaltımı yapıp öğlende yemeğimi yiyordum ama akşam dörtten sonra sadece yoğurt limon kırmızıbiber içerisine bazen kıvırcık bazen de salatalık doğrayıp yatıyordum

Al tabiki ben 3 sene Önce 84 kg’dan 62 kg’a kendim diyet ve pilates yaparak düşmüştüm o zaman yaptığım şeyleri yapmayı düşünüyorum sabah normal kahvaltımı yapıp öğlende yemeğimi yiyordum ama akşam dörtten sonra sadece yoğurt limon kırmızıbiber içerisine bazen kıvırcık bazen de salatalık doğrayıp yatıyordum
Ben de daha önce 72 den 53 e düştüm kendi çabamla. Ama koruyamadım:KK43: Daha sonra da bir türlü kilo veremedim. Metabolizmam yavaşlamış.

Yöntemin çok iyi. Bu yöntemi sürdürebilirsen kilo vereceğine inanıyorum.

Bu pazartesi başka olacak diyenler buyursun ben bir tüp mideli olarak 6,7 kilo vermem şazım 1,5 sene olmu ameliyat oldum ama yinede kendini kontrol etmek zorundasın ve pilates ve diyete başlıcam beraber başlarsak ve birbirimize destek olursak daha kolay olur
Bende başlıyorum pazartesi sizle beraber yapmak keyifli olacak inaniyorum

Kızlar akşamdan bir şişeye karanfilli su koyalm yarın içicez 1,5 litre suya 6tane falan atın sabaha kadar beklesin sabah yazıcam size uyanınca tartı fotosu atalım

392B5E20-0CA3-4ED5-862C-68A5A2D3DC49.jpeg

Dün akşamki mesajını gördüm ama oğlumu uyuttuğum için yapamadım. Onunla ben de uyuyakalmışım :KK43:

X