13.06.2010 Berna & Gökhan

ya bende bursada yaşıyorum düğünüm 10 ekim de olacak. ve fatih akgüngöre cektirmek istiodum bende..senin fotoları görünce valla hayran hayran baktım,,, baştan sona bana anlatırsan süper olucak ne kadara mal oldu çekimler nasıl oluo ne zaman konuşup anlaşmak lasım ve tabi bursada ekim ayında nerelerde çekim yaptırA biliriz... tecrübene ihtiyacım varrrrrrrr opuyorumnanaktan

tabi canım anlatırım,bi kere iyiki diyorum fatihle tanışmışım iyiki bu çekimi yapmışız,en çok eğlendiğim an çekimler oldu,ve sonrasında yaptığı albümü görsen sanırsın ki katalog,,ne amal oldu dersen o konuda birşey diyemeyeceğim,sen kendin konuş bence,;Berna nın arkadaşıyım dersin canım benim,sabah senle birlikte kuaöfere geliyor eğer hikaye tarzında istersen her anını yakalıyor,,bence sen şimdiden bir konuş,Bursada çekim yapabilceğin yer çok canım o hepsini biliyor senn hiçç merak etme,,ama kesinlikle öneriyorumkaydirigubbakcemile2

ayy ajikal bu sen miydin yaaa daha önce bu fotolara bakmıştım ama sen olduğunu yeni farkettim...fotoğrafların bazıları çok orjinal gerçekten...çokta tatlı olmuşsun maaşşallahh....

Nikah ataevler magazin outlette olmuş galiba:)

fotoğraflar çok güzel mutluluklar

ayy ajikal bu sen miydin yaaa daha önce bu fotolara bakmıştım ama sen olduğunu yeni farkettim...fotoğrafların bazıları çok orjinal gerçekten...çokta tatlı olmuşsun maaşşallahh....

evet canım bendim
teşekkür ederim güzel yorumun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…