• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13.06.2010 Berna & Gökhan

Resimler çok hoş,
mutluluğunuz bir ömür sürer inşallah.
Allah mesut etsin. :nazar:

Bursam Bursam güzel bursam ve SİİİZ cok güzelsinz,magazın outlet ; botanık; hiç de yabancı değil bursalıya harikasınız cok mutlu olun inşallahhh...

tüm resimlerde süper olmus, gercekten bir masal gibi dügünü yansitiyor, ömür boyu mutluluklar canim.
gelinliginde harikaymis, sende öyle :)

herşeyin çk güsel gözüküyor çok begenerek baktım gelinliğinde bir harikaymış diktirdinmi acaba ?

Ben de arkadaşlara katlıyorum, çok hoş görünüyorsunuz. Fotolar çok doğal. Allah mesut bahtiyat etsin.

Hayırlı olsun.
Allah huzuru sağlığı eksik etmesin yuvanızdan.
Mutluluklar.:nazar:
Kendi tercihinizdir mutlaka ama makyajınız sanki bayağı sade olmuş.
Ama hoş yine de.

cok hos resimler.kalite super.mutluluklar dilerim canim sende cok hos olmussun::)))

Mutluluklar dilerim. Çimenlerdeki fotoğrafları çok beğendim :)

Hayırlı olsun.
Allah huzuru sağlığı eksik etmesin yuvanızdan.
Mutluluklar.:nazar:
Kendi tercihinizdir mutlaka ama makyajınız sanki bayağı sade olmuş.
Ama hoş yine de.

amin çok teşekkür ederim,aynı dilekler sizin içinde..
makyajım sade olsun istedim çünkü sade bir nikahım olacaktı,zaten gelinliğimde çok şatafatlı değildi,kuaför göz makyajımı yaptığında biraz sildirdim bile çünkü gözlerim çok iri olduğundan çok makyajı kaldırmıyor,daha koyu bir ruj belki olabilirdi ama tazelemeyi bile unuttum,o an insan sarhoş gibi oluyor herşeyi unutabiliyorsun kaydirigubbakcemile3

Tatlımmmm sende evlendin hayırlısıyla yaa tebrik ederim..Harika olmuş herşey sen harika olmuşsun..Allah bir yastıkta kocatsın.. :)

Bugüne kadar beğendiğim en güzel evlilik fotoğrafları gerçekten çok güzel ve şık olmuş mutluluklaralkisalkisalkis.

Canım resımler super ama ben birsey sormak ıstıyorum bende 17 temmuzda evlenıcem ve dış mekan cekımı bende yaptırıyorumda
Şimdi çimenlere oturuyoruz yatıyoruz gelınlık çim olmuyormu.

Back