- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.303
- 333
- Konu Sahibi catterflym
Evet Allaha sükür sözüm oldu ve sizlerle paylaşmak istedim
.Maşallah
.Maşallah
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim kızlar hepinize.Tecrübelerimi paylasıyım tabi.son ana kadar cok heyecanım yoktu ama geldıklerınden sonra kahvelerı gotururken cok heyecanladım .Toplamda 30 kişiydik.Aile bireylerinden gelen herkese birşeyler yaptırdım.Teyzelerime halalrıma baya bol çeşit oldu.Muhabbet gayet sıcak gecti.Babamdan istediler babam amcama sozu bıraktı verdim gitti dedi o da alkış koptu:) sora bır de babaneme sordular oda mutlu olsunlar falan dedı sora yuzuk takıtılar bana pırlanta.Kayınvalidem kelepce taktı kayınpederım altın ve kolye taktı.El optuk sora.Bizimkıler basladı aglamaya annecıgım kendını cok sıktı gozlerı dolu doluydu ama .Arkadaslarım hungur hungur agladı ben aglamamak ıcın kactım.oraları bıraz duygusal Derken herkes kendı ıcınde muhabeete daldı bende bır mutfak bır salon mekık dokudum 100lerce cay verdım ama bu tatlı bır yorgunluktu.Herşeye dgerdi darısı basına canım