12'Li Baharat Seti

elifizmir35

Kalp herkeste var ; Yürek başka bir şey
Pro Üye
13 Eylül 2023
874
694
23
bah.webp

Bayanlar genelde 3 harfli marketlere gitmiyorum ve alışveriş yapmıyorum. Ancak Sosyal Medya dan da işimi yarar uygun fiyatlı ürün varmı diye de takip ediyorum.
Uzun zamandır istediğim ve takibim de olan mutfaklar için bire bir ve kolaylık sağlayan baharat setini bugün BİM de satışa sunulduğunu gördüm.
Şu an piyasa da 580 ila 750 Tl arasında satılan bu ürün belirttiğim mağaza da sadece 399 TL.
Sabah erken den giderek (mağazaya bir adet gelmiş) kendime aldım.
Başka bir şubesine de giderek orada duran ve henüz keşfedilmeyen bu baharatlıktan anneme de aldım.
İhtiyacınız varsa ve düşünüyorsanız bu fiyata kaçırmayın derim.
Haber vermek için buraya bu ürünü eklemek istedim.
Kolay gelsin.

Eki Görüntüle 3570358

Bayanlar genelde 3 harfli marketlere gitmiyorum ve alışveriş yapmıyorum. Ancak Sosyal Medya dan da işimi yarar uygun fiyatlı ürün varmı diye de takip ediyorum.
Uzun zamandır istediğim ve takibim de olan mutfaklar için bire bir ve kolaylık sağlayan baharat setini bugün BİM de satışa sunulduğunu gördüm.
Şu an piyasa da 580 ila 750 Tl arasında satılan bu ürün belirttiğim mağaza da sadece 399 TL.
Sabah erken den giderek (mağazaya bir adet gelmiş) kendime aldım.
Başka bir şubesine de giderek orada duran ve henüz keşfedilmeyen bu baharatlıktan anneme de aldım.
İhtiyacınız varsa ve düşünüyorsanız bu fiyata kaçırmayın derim.
Haber vermek için buraya bu ürünü eklemek istedim.
Kolay gelsin.
Bende yerel bir yerden almıştım benzer şekilde 250 tl olarak iyi günler de kullanın 💐

Çok teşekkürler.
Bu fiyata çok uzun zaman önce aldığınızı düşünüyorum.
Çünkü akakçe ve diğer tüm siteleri taradım. şu an piyasa da en ucuz fiyatı 580 TL
Evet bir sene geçti sanırım baharat da koymadım ben kek pasta vb şeyler de kullandığım şeyleri koydum (çörek otu, susam,haşhaş,kuru maya,granül şekerler gibi

Back
X