12gun önce aşılama oldum belirtiler

gulnazik uzan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
27
4
6
22
Merhaba ben pco yum 12 gün önce aşılama oldum şu sıralar karnımın alt tarafında aynı adet goruyormus gibi ağrı var ve mememin ucu degdirtmiyor çok acıyor normalde ucu çıkmazdı ugrasirdim öyle çıkardı ucu şimdi hep cikik ve çok acıyor sütyen değdiği anda canımdan can gidiyor artı dudaklarim da aşırı kurudu bu belirtileri kime anlatsam hamile olabilirsin diyor ama ben idrar testi yapıyorum tek cizgi cikiyor Çarşamba günü doktora gidicem belli olucak ama bu durumu yaşayan var mı ben hamile olabilir miyim bilen varsa ya da benle aynı durumu yaşayan varsa yazabilir mi

Merhabalar , sonucunuz çok merak ettim. Bende Aşılama tedavisine başladım yumurta geliştirme aşamasındayız. Bende yarın kontrole gideceğim. Olumlu sonuçların olur inşallah

Merhabalar , sonucunuz çok merak ettim. Bende Aşılama tedavisine başladım yumurta geliştirme aşamasındayız. Bende yarın kontrole gideceğim. Olumlu sonuçların olur inşallah
İnsallah canım bende yarın gidecem elim ayağım titriyor sürekli bı ağlama halindeyim olursa diyorum ağlıyorum olmazsa diyorum yine ağlıyorum ben ben değilim şu sıra

Kac yumurtan gelişmişti canım p, bu arada yumurta uyarmak için kullanılan ilacın yan etkiside aynı şeyler oyuzden belirtilerle anlamak zor bence direk kan ver

Sonucunuz ne oldu acaba

sonucunuz ne oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…