• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12aylık bebişi olanlar lütfen yardım.......

ayerba

MİNİK PRENSİN ANNESİ :)
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
681
0
96
41
Ankara
merhaba arkadaşlar...
ben Allahın izniyle temmuz annesi olacam inşallah.
ama yiğenim 12 aylık.
bu aralar sürekli kafasına vuruyormuş,hem eliyle,hemde eline ne geçirirse onunla en az iki kere vuruyormuş.ilk vurduğunda ablam acıyacağını anlatmaya çalışıyormuş ama bir kez daha vurup bu defa ağlıyormuş.ablam eniştem öğretmen,evlerinde böyle şiddet falan kesinlikle olmaz.ama bebiş sabahtan akşama kadar bakıcıda.acaba o falan kafasına vurmuş olabilirmi,o da taklit ediyor olabilirmi?ablama panik yapmamasını söyledim ama ben çok endişelendim.çocuk kendini mi keşfediyor,normal mi,değil mi,doktora götürmek gerekir mi anlayamadık.bilgisi olanlar beni aydınlatırsa çok memnun olurum...

evet olabilir..aynı hareketleri benim yigenimde yapıyordu;aynı dönemdeler...kafasına vurdugnu görünce şok oldum..abimin yengeme şiddet uyguladıgını düşündüm.çünkü gelişime göre taklit eder bebekler..çok üzüldüm yaa mutlaka kontrol etttirin:(

benim bebeğimde 12 aylık çok şiddetli olmasada benimkide yapıyo beşiğe vuruyo kafasını ben kızıyorum kızdığımı anlayınca daha cok yapıyo valla.belkide ağrısı felan vardır dişleri çıkıyosa ondanda yapabilir.

melodies inşallah dediğin gibi diş falan çıkarıyordurda ondandır..ablamda kızıyormuş sanırım o zman daha sert vuruyor ki ağlıyormuş hemen.umarım önemli bir problem yoktur.herşeyide anlıyor,anne,baba,dede,mama,allah diyor.el sallıyor,alkışlıyor,merhaba deyince elini uzatıyor...yani biz çok zeki olduğunu düşünürken şimdi vurmaya başladı.umarım bi sorun çıkmaz ve umarım bakıcısıyla alakalı bir durum değildir.ablam görev icabı başka şehirde oturuyor.aileden kimse yok yanında.çok üzülüyorum,moralim çok bozuk arkadaşlar...

yazık yawrum kıyamam ya inşallah bakıcıdan dolayı deildir.belkide ilgisizlikten yapıyodur ilgilensin diye.şimdi aklıma geldi benim bebeğimde genelde dikkat cekmek için yapıyo öle seyleri.ısırıyo beni cimcikliyo kafasını sallıyo dizlerime vuruyo hep ilgi istiyo.

Back