Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Berk by byArkadaşlar selam 12 yaşındayım çok istekliyim ve bakire kalmak istemiyorum ne yapabilirim
Arkadaşlar önemli olerkekmisin bir 12 yasinda burda ne isin var iki
Teşekkür ederim çok ayıpSizler ne çeşit sapıklarsınız ya? Adiniz berk, actiginiz konuda bir cocukla bakireliği yan yana koyuyorsunuz. Nefret ediyorum sizden. Leşsiniz iğrençsiniz.
Bir sus be su yazma tarzina bir bak azmis gibi konusuyorsun sonra 12 yasindayim delimi neArkadaşlar önemli ol
Teşekkür ederim çok ayıp
Boyle bir seye gulerek cevap vermek... bilemiyorum. Konunun ne oldugu belli degil mi? Dümduz pedofili işte.Berk sizde bakir olur o sanırsam
HayırBoyle bir seye gulerek cevap vermek... bilemiyorum. Konunun ne oldugu belli degil mi? Dümduz pedofili işte.
12 yaşinda biri çocuktur cocuk. Bakireyim dedigine gore kiz çocuğu olarak yazdin ama kullanici adin berk. Nesin o zaman sen? Kendin soyle ne oldugunu.
İstekli bir insanım12 yaşinda biri çocuktur cocuk. Bakireyim dedigine gore kiz çocuğu olarak yazdin ama kullanici adin berk. Nesin o zaman sen? Kendin soyle ne oldugunu.
Sem istekli degil sapiksin tamam mi? Utanmadan 12 yasta bakirelikten bahseden bir erkeksin. 12 yasinda bir cocugun cinselliğini konuşan bir pedofilisin.İstekli bir insanım
Berkçim çok yanlış yere gelmişsin sen.. Hadi ordan...Arkadaşlar selam 12 yaşındayım çok istekliyim ve bakire kalmak istemiyorum ne yapabilirim