12 yasindaki kizimdan gelen sigara kokusu?

gulsahdilsah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
51
-5
32
Iyi aksamlar.Bugün 12 yasindaki kizimin agizi sigara kokmaya basladi.Ama okuldan eve ilk geldiginde yoktu.Geldikten 4 saat sonra ortaya cikti.Suan daha da artti.Disini fircaladigi halde gecmedi.Cok sordum ama sigara icmedim dedi.Evde sigara kullanan yok.Kizimin yalan soyleme huyu oldugu icin emin olmadim.Bu bi hastaliktan dolayi olabilir mi?

cok üzgünüm ama sigara kokusu sigara kokusudur. agiz kokusundan, çürük kokusundan, gastrit kokusundan farklidir.
muhtemelen icmis ama size yalan söylüyor ki tabii ki yalan soyleyecek. siz de ergen oldunuz genc oldunuz. böyle büyük bir olay yaşasanız sonuna kadar inkar mi ederdiniz, itiraf mi ederdiniz? benim ev arkadaşımin annesi cantasinda hamilelik testi bulmus. kiz onu bile inkar etmis. ve kadin inanmis kizinin olmadigina ama cok iyi tanidigi baska bir kizin olduguna. yani basilsan da inkar etmek daha kârli insanlar icin. çünkü inkar edersen belki suclanacaksin ama belki de kurtulacaksin o suçtan. ama itiraf edersen direkt suclanacaksin. bu da gencleri inkara itiyor

cok üzgünüm ama sigara kokusu sigara kokusudur. agiz kokusundan, çürük kokusundan, gastrit kokusundan farklidir.
muhtemelen icmis ama size yalan söylüyor ki tabii ki yalan soyleyecek. siz de ergen oldunuz genc oldunuz. böyle büyük bir olay yaşasanız sonuna kadar inkar mi ederdiniz, itiraf mi ederdiniz? benim ev arkadaşımin annesi cantasinda hamilelik testi bulmus. kiz onu bile inkar etmis. ve kadin inanmis kizinin olmadigina ama cok iyi tanidigi baska bir kizin olduguna. yani basilsan da inkar etmek daha kârli insanlar icin. çünkü inkar edersen belki suclanacaksin ama belki de kurtulacaksin o suçtan. ama itiraf edersen direkt suclanacaksin. bu da gencleri inkara itiyor
Okula servisle gidip geliyor.Evde sigara içen yok.Eve arkadaşı yada akrabamız falan da gelmedi.Kizimda kimsenin evine gitmedi.Yani nerde icmis olabilir diye dusunuyorum.Geriye bi tek okul kaliyor.O da ne kadar mumkun bilemiyorum.

Okula servisle gidip geliyor.Evde sigara içen yok.Eve arkadaşı yada akrabamız falan da gelmedi.Kizimda kimsenin evine gitmedi.Yani nerde icmis olabilir diye dusunuyorum.Geriye bi tek okul kaliyor.O da ne kadar mumkun bilemiyorum.
eve geldiginde yoktu 4 saat sonra vardi diyorsunuz..
belki de camı acip camdan disari ufleye ufleye icmistir. 12 yas cok kucuk ama ben ortaokuldayken de malesef sigara icmeyi marifet sanan insanlar vardi. kendi annem bile 12de heves etmis denemis ilk.

Iyi aksamlar.Bugün 12 yasindaki kizimin agizi sigara kokmaya basladi.Ama okuldan eve ilk geldiginde yoktu.Geldikten 4 saat sonra ortaya cikti.Suan daha da artti.Disini fircaladigi halde gecmedi.Cok sordum ama sigara icmedim dedi.Evde sigara kullanan yok.Kizimin yalan soyleme huyu oldugu icin emin olmadim.Bu bi hastaliktan dolayi olabilir mi?
Evde icseydi anlardiniz ,evde hiç sigara icilmiyorsa balkonda pencerede vs de içse anlarsiniz.

Üstü başı kokuyor demiyorsunuz direkt ağzı kokuyor diyorsunuz. Malesef içmiş. Allah kolaylık versin yardımcınız olsun. Aşırı tepkiler vermeden daha cazip kılmadan tatlı dille anlatabilirsiniz umarım. İlgisini boş zamanlarını başka şeylere yönlendirmeye çalışın. Spor ve müzik gibi varsa hobileri de olur. Arkadaşlarını da iyi tanıyın.

arkadaşından almıştır mutlaka

Bakkala cikmadi evde balkonda yok hatta evde baska o da da yok
e cocugun odasinda pencere yok mu?
disariya sarka sarka içmiştir.
cocuklar bunu yapiyor. benim sigara icen neredeyse hicbir arkadasimin annesi bilmez onca senedir icmelerine, paket bitirmelerine ragmen. hatta birinin annesi yanimda sigara yakip "icmiyor musun? benim kızım da hic icmez. hep birak anne der, cok sinirlenir bize" demisti. arkadasimi ben bildim bileli paket tasir yaninda.
yani sizin kiziniz da ictiyse bir sekilde camdan ufleye ufleye icmistir. o adranelin onu zaten mutlu etmiştir. gencim ben, gizli isler yapiyorum falan :KK43:
cok üzücü gercekten. cok üzülüyorum sigara icen genclere. hele kj böyle cocuksa:KK43:

Ben o dönemlerde annemin çantasından alıp içmiştim yada paket alacak paramız olmadığından iki üç arkadaş mahalle bakkalından dal alırdık 15 yaşımda yoktum. Büyüdük hissi verirdi ve inanılmaz bir meraktı. Annem hiç anlamadı. Oda hep benim içme diye kızmamdan yakınırdı. Hey gidi

Camdan bakiyorum servise binene kadar icse gorurum ayrica servis kapiya geldimi ariyor hostes kizim ondan sonra cikiyor evden
icmeye niyeti olan cocuk ne yapar eder kimse anlamadan- gerekirse derste tuvalete gider o sigarayi icer. sevgilisiyle gorusmeye niyeti olsun bakkala diye cikar görür öper döner, sevgilisini aldatan insan telefonu cift ekran yapar ikinci ekranda işini görür sonra sifresiz halde ortalikta birakir güven kazanmak için
yani yapmaya niyeti olan insanin basina adam dikin yine de geri kalmaz yapacagindan.
ama seyi anlamadim. baska konunuzda esim demissiniz demek ki bosanmamissiniz. penceresi balkonu ve odasi olmayan studyo dairede kari koca ve ergen cocuk nasil yasiyorsunuz :KK43:(

Camdan bakiyorum servise binene kadar icse gorurum ayrica servis kapiya geldimi ariyor hostes kizim ondan sonra cikiyor evden
Siz içmiyora odaklanıyorsunuz, bence içiyor seçeneğini gözden geçirmelisiniz. Zarflayın kızınızı 12 yaşında olan biri ne kadar yalan söyleyebilir ki? Üstüne gidin hal ve hareketlerinden anlamamanız imkansız. Ben sigara kullanmıyorum ama çevremde 10 12 yaşından itibaren sigara içenler olmadı değil. Siz de sigara içiyorsanız çocuğun sadece ağzından gelen kokuyu alıyorsunuzdur. Umarım içmiyordur.

ben de 13-14 yaslarımda başlamıştım ve inanın kendim üniversitede söylemeye karar verene kadar ailemin ruhu dahi duymadı. yani siz kafanızda orda içemez, surda yapsa görürüm, burda yapsa duyarımları gecin bence. bu yastaki cocuklar cok da saf olmuyor. ben yıllarca ailemle aynı evde bile ne fırsatlar yaratıp içtim de kimsenin ruhu duymadı.

X