Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu 12 şubatta inegöle gidiyoruz

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar istedıgım tarz mobilyalar istanbulda 5 bin liradan başlıyor
bu durumda daha uygununu aramak istiyoruz
ve inegöle gitmeye karar verdik tarzımız avangarde ve vintage
salonum avangarde olacak oturma odam vintage
tabi yatak odamıda ordan alacagım
gidenlerden yardım bekliyorum butun mobilyacılar aynı yerdemi arabaylamı gidelim feribotla otobüsle felanmı?birde gidince nette detaylı araştırma bulamadım bol bol foto çekip burdan sizleri bilgilendirecegım.
ben bunun zorlugunu cok cektim birde butun mobilyaları peşin almayacagız taksit yapan yerler varmı bildiğiniz senetli satış
nişanlım herşeyi kendisi alıcak yatak odasınıda ben ailesi yardım etmiyor
yarısı peşin yarısı senet olması lazım

süper bi konu tatalmm benmde sorularım bunlar..bizde bursa inegöle gidicezz..daha uygun ve ucuzmuşş sanırım ve internetden bakıyorum bursa inegöl mobilyalarınaa..bnde yatakodamı yaptırtıcam hazırı 4900 tl falan ne gerek var canım..zaten nişanlım herşeyi yapacak şuan içinn bizim aileden destek yok..olurmu bilmyrmm yaa off ne zor işler yaaa:(:(:43::43::43:

hadiyaa siz ne zaman gideceksiniz nerde oturacaksın?
ne tur mobilyalar istiyorsun
bak sanal mobilya var netten bakabilrmisin mobilyam inegölden var
ben bayagı araştırdım

3 hafta önce inegöle gittim deli gibi gezdim, geçen yıl da gitmiştim, bu yıl indirim konusunda çok pintileşmişler diyebilirim. Beyaz lake mobilya isteyenler mutlaka gidip baksınlar çünkü yer gök lake mobilya, varsa sormak isteğiniz soru yardımcı olmaya çalışayım...

Neler aldınız peki
ertuğrul caddesinimi gezdiniz.
güzel kaliteli çok fiyatları uçmayan mobilyaları nerelerde bulabiliriz
taksit yapan yerler varmı.?15 milyarlık eşya alacaksak 10 nunu peşin verip 5 ni taksitle odemeyi dusunuyoruz. vintage ve avangarde satan yerler onemli benim ıcın. cok teşekkür ediyorum size ya:D

Oraya kadar yorulmayın derim ben.

İnegöldeki bir firmanın sitesinden internetten aldık kargoda bedava hemde.

Sitenin adresini veririm istersen.

Çokta ilgililer.

Başka arkadaşlarımızda aldı.

Çoktaa güzel.

Son düzenleme:
arkadaşlar istedıgım tarz mobilyalar istanbulda 5 bin liradan başlıyor
bu durumda daha uygununu aramak istiyoruz
ve inegöle gitmeye karar verdik tarzımız avangarde ve vintage
salonum avangarde olacak oturma odam vintage
tabi yatak odamıda ordan alacagım
gidenlerden yardım bekliyorum butun mobilyacılar aynı yerdemi arabaylamı gidelim feribotla otobüsle felanmı?birde gidince nette detaylı araştırma bulamadım bol bol foto çekip burdan sizleri bilgilendirecegım.
ben bunun zorlugunu cok cektim birde butun mobilyaları peşin almayacagız taksit yapan yerler varmı bildiğiniz senetli satış
nişanlım herşeyi kendisi alıcak yatak odasınıda ben ailesi yardım etmiyor
yarısı peşin yarısı senet olması lazım

merhaba arkadaşım sana yardımcı olabileceğimi düşündüm ben inegölde yaşıyorum ve eşim mobilya işi yapıyor inegöle geldiğinizde dilersen bana ulaştığında en kalitelisini en uygun fiyata alman için elimden geleni yaparım

Mobilya oldukça maliyetli bir şey ve bizler herzaman en kaliteliyi en ucuza almak istiyoruz tabıykı bunun yolu var daha uyguna alabılmenın ben inegölde yaşıyorum eşimde mobilya işi yapıyor düğün yaparken ne kadar çok masraf olduğunu çok iyi biliyorum ve düğün yapan arkadaşların allah yardımcısı olsun diye dua ediyorum bu konuda ben elimden geleni sizler için yapabilirim daha uygun fiyata almanıza yardımcı olabilirim bana ulaşırsanız elimden geleni yaparım.

Neler aldınız peki
ertuğrul caddesinimi gezdiniz.
güzel kaliteli çok fiyatları uçmayan mobilyaları nerelerde bulabiliriz
taksit yapan yerler varmı.?15 milyarlık eşya alacaksak 10 nunu peşin verip 5 ni taksitle odemeyi dusunuyoruz. vintage ve avangarde satan yerler onemli benim ıcın. cok teşekkür ediyorum size ya:D

merhaba arkadaşım 5 ini taksit yaptırmak yerine ben sana 15lik mobiilyayı 10 a aldırım:)bu daha ii deilmi

Merhaba bizde haziranda düğün yapacağız ve mobilya bakıyoruz Eskişehir'de yaşıyorum. bende İnegöl'den bakacağım. Daha uygun duruyor fiyatlar. Hangi moblyaları önerirsiniz? Nerelere bakmalıyım?

Merhaba bizde haziranda düğün yapacağız ve mobilya bakıyoruz Eskişehir'de yaşıyorum. bende İnegöl'den bakacağım. Daha uygun duruyor fiyatlar. Hangi moblyaları önerirsiniz? Nerelere bakmalıyım?[/QUOT

Merhaba arkadaşım eğer inegölde doğru yerden alışveriş yaparsan evet daha uyguna alırsın ama çoğu kişi inegöle geldiğinde perakende satış mağazalarına gidiyor ve uyguna aldığına inandırılıyor fakat dışarıdan alacağı fiyata almış oluyor yine eşim mobilyacı telefon numarasını vereyim görüşün kendisiyle elinden gelen yardımı yapar.xxxxxxxx iletisim bilgilerinin paylasimi yasaktir! eşimin numarası

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba canım bugün ayın 12'si ingöle gittin mi?:26: bizde haftaya gideceğiz sen gördün muhtemelen, biliyosun fikir verir misin?

merhaba canım bugün ayın 12'si ingöle gittin mi?:26: bizde haftaya gideceğiz sen gördün muhtemelen, biliyosun fikir verir misin?

merhaba canım benim eşim mobilyacı mağazadan 5 bine alacagın mobılyayı biz sana 3,5-4bine ayarlarız sen geldiğinde ara ara eşimi 541-788 92 22 den serenin netten arkadaşıyım de çok çok karlı ayarlar size o mobilyayı komple evi döşediğinizde en az 5 bin cebinizde kalır $logini 5.webp$semih yt.webp$logini 5.webp$semih yt.webp

canım eşinin dükkanının adı ne acaba ona göre giitsek biz. umarım fiyat konusunda yardımı olur.

Back
X