• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları 12. sınıf muhasebe stajı..

Arkadaslar.. Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe bölümü 12. sınıf öğrencisiyim.. Haftanın 3 iş günü (Pazartesi-Salı-Çarşamba) bir yerde staj yapmam gerekiyor.. Mali Müşavirlerin yanı olabilir, muhasebe büroları, hastahane,banka vs. Eylülde kesin başlamam lazım ama şimdiden başlasam daha iyi olur.. şimdi başlarsam okul açılana kadar 6 gün çalışabilirim.. tanıdıklarınız v.s varsa yardımlarınızı bekliyorum..

bırak bence aceleye getirme.ben de açıkta kalırım diye eylül deki staja haziranda başlamıştım.o yaştaki tecrübesizlik anlayamadım iş yerinin iyi mi kötü mü olduğunu..1 yıl staj yapmış oldum.ama zor 1 yıldı :) okulun iş bulduğu arkadaşlar daha kurumsal firmalar da oldukları için çok rahat etmişlerdi.hem de okul direk müdahale ediyordu ters giden olaylara..yani iş bulmayıp tembellik yapan 50'yi aşkın öğrenci süper bir yerde stajlarını yapmışlardı.şimdilerde ise çok güzel referans oluyor o firma bu arkadaşlara..bence acele etme.kendin bulma derim. :31:

hangi il hangi ilçe yazmamışsın ki hiç, ayrıca her yer alır seni ya niye almasınlar sadece para vermezler. bankalara falan genelde torpille giriyorlar ama mali müşavirlere git rica et fotokopinizi falan çekerim de kabul ederler bence.

olmadı okuldaki hocalarına söyle geçmiş yıllarda koordinatörlüğe gittikleri işletmelerden bi yer ayarlayabilirler sana.

hangi il hangi ilçe yazmamışsın ki hiç, ayrıca her yer alır seni ya niye almasınlar sadece para vermezler. bankalara falan genelde torpille giriyorlar ama mali müşavirlere git rica et fotokopinizi falan çekerim de kabul ederler bence.

olmadı okuldaki hocalarına söyle geçmiş yıllarda koordinatörlüğe gittikleri işletmelerden bi yer ayarlayabilirler sana.

stajyer maası veriliyor canım:34:

Nerede ikamet ettiğinizi yazabilirseniz mümkünse ben de yardımcı olmak isterim

Son düzenleme:
bende cok uzun süre staj için yer aramıştım şimdide iş arıyorum birçok ünlü iş ilanı sitesi var k....yr gibi
burdan staj için yer bulabilirsin kendine çünkü bir kaç kere denk geldim insallah bi an evvel bulursun işin gercekten zor

valla kızım staj yerini bizzat YKM nin insan kaynaklarına kendi gidip başvuruda bulunmuştu...ama bir kere gidip arkasını bırakmadı defalarca aradı ve sanırım yaz dönemi olduğu için çalışanların bir çoğu tatilde olduğundan kabul ettiler...stajyer olarak gözüktü fakat maaşı asgari ücretten ödendi ayrıca servisinin olması yol parasının da cebinde kalmasına sebeb oldu...ama oğlum okuldan gönderilmeyi tercih etti kendi aramadı...orta ölçekli bir şirkette yaptı stajyerliğini ve sadece stajyer maaşı aldı...tavsiyem, şu yaz günlerinde,kurumsal şirketlere bizzat git ve başvuru yap...seni görsünler,kendini iyi ifade et,kıyafetinde temiz ve düzgün olsun en önemlisi arkasını bırakma...şunu da söyleyim kızım o stajyerliğin ardından aynı şirketten güzel maaşla iş teklifi aldı...kabul etmedi ama bu teklif kendine güvenini pekiştirdi...şu anda 6 yıldır çalışıyor...bir kaç iş değiştirdi ama asla torpil olayına girmedi...

hiiiiiiç acele etme tatilin tadını çıkar zaten üç kuruş paraya adam kullanıyolar birde erkenden işe başlama bu sıcaklarda illaki bulursun azıcık paraya eleman çalıştırmak isteyen sağa sola haber sal yeter

Ben bizim şirket ile konuşayım ve arkadaşlara da bir haber salayım. Hayırlısı ile bulursun inş.zaten olmadı okul ayarlar çok panik yapma.

Ben de meslek lisesiydim.Büyük bir firmada staj yaptım.Evet haftanın 3 günü zor ama inan çok güzel.Bırak tadında kalsın okul başlayınca başlarsın.Tatilinin tadını çıkar derslerine asıl.Sonra her zaman vaktin olamıyor maalesef.

Back