- 8 Ocak 2011
- 1.429
- 347
merhaba en son kaça bırakırsın?
sadece toplu alımlarda indirim yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba en son kaça bırakırsın?
kesinlikle orjinal amerikadan kendim aldım mağazadan
made in china yazıyor diye çakma denmesin lütfen. seri nosu var
1 kere bayram ziyaretinde giydim
hiçbir sorunu yok
nadide satmayı düşünmediğim bir ayakkabıydı ama dolapta gerçekten yer ihtiyacım var
süet olduğu için flaştan parlamalar olduğu için lekeli izli gibi görünüyor ama kesinlikle öyle değil tertemiz
140tl
Eki Görüntüle 1155199 Eki Görüntüle 1155200 Eki Görüntüle 1155201 Eki Görüntüle 1155202 Eki Görüntüle 1155203 Eki Görüntüle 1155204 Eki Görüntüle 1155205 Eki Görüntüle 1155206
canım sen dermokozmetiklerden hangisini diyorsun
ben rowenta süpürge ve güneş gözlüklerini beğenmiştim senin beğenebileceğin ürünlerin fiyatını bilemeyeceğim için kozmetiklerden de alabilirim demiştim
yeni eklenen ürünler ve kalanlar buyrun lütfen takas yapıyorum
Merhaba sizdeki siyah cantayı beğendim polo sanırım di mi? Fiyatı nedir? Ve çanta arıyordunuz sanırım bende abercrombie fitch orjinal çanta var ama aradıgınız model mi bilemiyorum isterseniz resmini gönderebilirim onun dışında ihtiyacınız olan bir ürün var mı takaslık?
canım o 60tl 1 kere kullanıldı sıfırdan farkı yok 130tlye almıştım
koyu gri rengi
cüzdan çanta ve sandalet bir de güneş gözlüğü ihtiyacım var
Çantalarım var evde mahsuru yoksa whatsapptan gönderebilirim resimlerini, numaranız vardı bende takas yapmıştık ya:)
Gözlük de var elimde marka mı arıyorsunuz?
Ben bi evi karıştırıyım, bulduklarımı size whatsapptan atıyım resmini olur mu? :)