Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu fotoyu atmayı unutmuşum sana kız mı erkek mi sence daha belli bu fotoda sankiben de toplam 2 kez kustum mide bulantısı falan da yasamadım hiç
Kız gibiBenimkini de tahmin edin teyzoşlarııEki Görüntüle 3480594
Buna da yorum yapar mısınızhayır bebeğe göre
Merhaba rica etsem bana da yorum yapar mısınız çok merak ediyorum cevaplarsanız çok mutlu olurum
İkili tarama için gittim bugün cinsiyeti soramadım unuttum henüz küçük ama tahmin yapabilen varsa rica etsem bakabilir misiniz
hayır bebeğe göre
Bana da yorum yapar misiniz
Erkege benzettim benBana da yorum yapar misiniz
E duydum ki cinsiyet tahmincisiymişsiniz ben de alırım teyzesi sence nedir cinsiyetihayır bebeğe göre
erkeğe benzettimE duydum ki cinsiyet tahmincisiymişsiniz ben de alırım teyzesi sence nedir cinsiyeti
Teşekkürler herkes öyle diyor haftaya belli olcak hayırlısıylaerkeğe benzettim
Bende 12 haftalık oldum kızlar şükür,istifra ediyorum çok yorucu (ben de toplam 2 kez kustum mide bulantısı falan da yasamadım hiç
Belli oldu mu cinsiyet )?Teşekkürler herkes öyle diyor haftaya belli olcak hayırlısıyla
ana olmak kolay değilBende 12 haftalık oldum kızlar şükür,istifra ediyorum çok yorucu (
Belli oldu mu cinsiyet )Teşekkürler herkes öyle diyor haftaya belli olcak hayırlısıyla
Öyleymiş))ana olmak kolay değil
bana da bakar mısınız 12+4