Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa neye göre yorumladınız acaba çok mutlu oldum teşekkür ederim
Evet bacakları ama görüldüğü gibi uzun değildi karnına doğru katlı duruyo usg de sırtı ile uzun görünmüş evet çok hareketliydi ama sürekli zıplıyordu diyor eşimsağdaki şeyler bacak mı 12 haftada bu kadar uzun oluyo muymuş bacaklar xD erkek bence çok uzun
bilmiyorum valla benim oğlumun ultrasonuna benzemiyor o yüzden kız dedimYaa neye göre yorumladınız acaba çok mutlu oldum teşekkür ederim
İnşallah sağlıklı olsunda bende kız hissediyorum ama çevrem erkek diyor bakalım hayırlısıbilmiyorum valla benim oğlumun ultrasonuna benzemiyor o yüzden kız dedim
ben ilk pozitif testi gördüğümde erkek hissetmistim hatta rüyamda da görmüstüm. ama inatla kız olacak diyip durdum erkek çıktı. o yüzden bence sizin ilk hissettiğiniz doğrudur bende öyle olmustu en azındanİnşallah sağlıklı olsunda bende kız hissediyorum ama çevrem erkek diyor bakalım hayırlısı
Ya aslında ben kız istediğim için kız hissediyor olabilirim ama bi yanımda erkek diyor kusmanız felan varmıydı benim hiç olmadı nerdeyse bulantıda nadir oluyo sabahları bunlar erkeğe mi işaretben ilk pozitif testi gördüğümde erkek hissetmistim hatta rüyamda da görmüstüm. ama inatla kız olacak diyip durdum erkek çıktı. o yüzden bence sizin ilk hissettiğiniz doğrudur bende öyle olmustu en azından
ben de toplam 2 kez kustum mide bulantısı falan da yasamadım hiçYa aslında ben kız istediğim için kız hissediyor olabilirim ama bi yanımda erkek diyor kusmanız felan varmıydı benim hiç olmadı nerdeyse bulantıda nadir oluyo sabahları bunlar erkeğe mi işaret
Bana da yorum yapar misiniz
Tamam tamam ben ikna oldum erkek buben de toplam 2 kez kustum mide bulantısı falan da yasamadım hiç
kızBana da yorum yapar misiniz
irkeekkEki Görüntüle 3477771
Merhaba bana da bakabilir misiniz
Banada yorum yapar msnzirkeekk
kızBanada yorum yapar msnz
Teşekkür ederim keseye göre mi tahminde bulunuyorsnz
hayır bebeğe göreTeşekkür ederim keseye göre mi tahminde bulunuyorsnz