• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 haftalık hamişleerr

bende 11 haftalık hamişim kızlar..
Mıde bulantım 9.haftadan sonra arttı agzımın hıc tadı yok ne yesem bozuk calıyor hep :)
neyse sorun yok bebısım ıyı olsunda :)
doktor mıde bulantısının ıyı oldugunu bebegın gelıstıgının gostergesı oldugunu soyledı...
haftasonuda ikili testlerımız var ısallahh hayırlısı olur amin..

bırde bu hafta gunduzlerı hafıf basagrısı yasıyorum bu haftalarda normalmıs sanırsam..
bu haftalrda basagrsı yasayan varmı aranızda kızlar ?.
bırde ıkılı test sonucu aynı gun bellı oluyormu kızlar ?

13+5 hamileyim... merakım; ikili test yapıldıktan sonra 3'lü test mutlaka yapılmalı mı? isteğe mi bağlı?
yardımcı olur musunuz?

fei benım bıldıgım kadarıyla ıkılı teste Allah korusun suphelı bır durum soz konusu olursa doktor gereklı goruyor 3lü testi :(
ışallah gerek olmaz canım ..amin
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ..amin..

kızlar merhaba, bizde bugun itibariyle 12+3 olduk. ve bugun randevumuz vardı. ense kalınlıgımız 1,4mm cıktı kan testi yaptık sonuclarını alıcaz ıns. sorunsuz bır sekkılde atlatırız bu testlerı. boyu 5,86 cm mis. onu gorunce cok garip oldum, oyle cok seviyorum ki bebegimi, ultrasondan bakarken zıplıyordu zıp zıp delikafadulden hareketli olacak heralde yavrum benim :CüvCüv:
allah hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın.. :Saruboceq:

Ben de 13+3 üm. 2 li testi yaptırmadım. Ne bulantı ne kusma hiçbir şikayetim yok. Fakat 10 gün önce şiddetli bir kanama geçirdim. İlaç kullanıyorum. Bugün kontrolüm vardı. Servikal yetmezlik varmış. Kanamam durdu çok şükür ama her ana düşük veya ileriki dönemlerde erken doğum tehlikesi varmış. Çok üzüldüm. Bol istirahat etmem lazım ama ev işi yapacak kimsem yok nasıl dinleneceğim:((

kzlar bende bugun 12+6 dayım.. ıkılı tarama testımız ıyı cıktı, rahatladık.. bulantılarımda bu hafta azaldı coook sukur... ınsallah bundan sonrakı haftalar hepimiz icin daha iyi olur....

ben de 12+2 deyim. bulantım azaldı ama ekşimeler başladı. ultrasonda görünce sevinçten kalbim sıkıştı. ense kalınlığı ölçülecekti ama o kadar kıpırdadı ki 10dakika boyunca durmasını bekledik. maşallah :nazar: ama doktor bu senin sözünü hiç dinlemeyecek sanırsam dedi.. şimdilik herşey yolunda.. hepinize acayip güzel hamilelikler.......

arkadaslar bu haftalar bas agrısı ceken var mı? benım su ıkı haftadır ara ara basım agrıyor?? 12 ve 13. haftalarda olur dıye duymustum.. bugun 13+1 olduk ve sabahtan berı agrım var :(

arkadaşlar ben de 11 haftalık hamileyim ama en başından beri bulantılarım hiç geçmedi. üstelik hergün 1 kere mutlaka istifra ediyorumm. bu da benim moralimi bozuyor. hergün geçsinnn diye dua ediyorumm.
ne zaman geçecek bu bulantılar??? dr um metpamid verdi onu içer içmez istifra ediyorum
Allah ım yardım ettt lütfennnnnn

merhaba, ben de 12 haftalık hamileyim ve benim de mide bulantım hala geçmedi. Geçen doktora gidişimde bebeğin boyu için 4.87 dedi ve ense kalınlığı için de 1.4. dedi. Sanıyorum ense kalınlığının 2.5 dan az olması gerekiyormuş. Bu benim ikinci bebeğim olacak inşallah. Çok heyecanlı olduğumu söyleyemem. Umarım hepimiz huzurlu ve sağlıklı hamilelikler geçiririz.

meraba canım bende 12 haftalık hamileyim bu güne kadar hep normal olan bulantı bende tavan yapmış durumda bu gün hiç bişey yiyemiyorum sizde varmı bulantı hala:uhm:
Bende ilk abla yani 4 düşük yaptım ilk defa tutu şuan 13 haftaya yakınız yami doktorun yazdığı ilaçlar mide bulantısını azaltı bend ebişey yiyemiyordum suanda öyleyim sabah kahvaltılarda ve yemeklerde aşırı midem bulanıyo yiyemiyorum

Bende ilk abla yani 4 düşük yaptım ilk defa tutu şuan 13 haftaya yakınız yami doktorun yazdığı ilaçlar mide bulantısını azaltı bend ebişey yiyemiyordum suanda öyleyim sabah kahvaltılarda ve yemeklerde aşırı midem bulanıyo yiyemiyorum
Konu 2009 da acılmıs :)

Back