meraba canım bende 12 haftalık hamileyim bu güne kadar hep normal olan bulantı bende tavan yapmış durumda bu gün hiç bişey yiyemiyorum sizde varmı bulantı hala:uhm:
merhaba bende 13+3 haftalık hamileyim.allaha şükür ben çok güzel geçiriyorum şimdiye kadar ne bulantı nede başka birşey hissettim çok rahatım.bu hafta sonu belki cinsiyet öğrencez kısmetse.ikili test yaptırdız mı kızlar.
slm kizlar ben 13 haftalik hamileyim hala bulantim ve cok tiksiniyom herseyden mutfaga giremiyom hersey kokuyor nezaman gecer bilemiyorum.ikili testimi yaptirdim ben iyi cikti ense kalinligida iyi cikti Allaha sükür.
ben yaptıramadım 2li testi malesef yaşadığımız şehirde yapılmıyormuş.. ama ense ölçümü yapıldı sadece o iyi çıktı çok şükür..cinsiyetine doktorum erkeğe çok benziyor dedi ama kesin konuşmadı yanıltadabilir çok erken dedi.. artık 3lü test için gidince belli olur heralde .ama ikiside yok ilk bebeğim o nedenle kızda olsa erkekte olsa sağlıkla doğsun yeterki hiç farketmez..
bende 11 haftalık hamileyim benim biraz zor oldu 3 düşükten sonra riskli anne adayları arasına girdim şimdi hala korkuyorum ama çok şükür iyi gidiyor inş ilk ne kadarlıkken hareketini hissedebilirim kızlar bir fikriniz var mı !!!!!!! hepimizin Allah yardımcısı olsun sağlıklı bebekler nasip etsinnnn :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
nisanın 6 sında ikili tarama testimiz var heyecanlıyım ama bebeğimi göreceğim için 1 aydır doktora gitmedim aslında taramayı beklemeden 1 kere daha gitmek istedim ama çok şükür hiç bir şikayetim yok bulantım bile yok :)
o yüzden rahatım biraz... ama onu çok özledim ben insan hiç görmediği birini özlermi hiç?
Bizde 11 haftadayız.Pazartesi ense kalınlığı ölçümümüz var,sağlık olsun inşallah.Ben de de hiç mide bulantısı olmadı,çok rahat ve keyifliyim çok şükür.Herkese kolay hamilelikler,sağlıklı bebiler diliyoruma.s.
bende 12+1 günlük hamileyim benimde bulantım var özelliklede sabahları çok oluyor birde iki gündür midem de bir yanma ve ekşime oluyor buda sürekli midemi bulandırıyorr sizdede böyle olan var mı..???
Öncelikle hamileliğin ve bebeğin hayırlı olsun canım.Mide yanması bende de olmuştu biraz ve doktor Gaviscon adlı bir şurup vermişti,tadı iğrenç ama daha içer içmez bıçak gibi kesiyor.Artık yavaş yavaş bulantılarının da geçmesi lazım aslında ama...
ben nisanın 20 sinde gidicem doktora mide bulantım en çok sabahları oluyo 12 haftalığa kadar hiç çıkarmadım ama bu hafta çıkarıyorum bende internetten takip ediyorum normalde bu haftadan itibaren azalma lazımmış ama bende tam tersi oldu midemdeki ekşime ve yanmada daha yeni başladı..
bende de 11 ci haftada mide bulantisi artti yanma ve eksime basladi .. hayirlisi .. ama en azindan bebegimin burda oldugunun bir belirtisi boyle teselli ediyorum kendimi :)
kızlar bende 13 haftalık hamileyim bendede 12 hafta çok bulantı oldu geçcek derken ama 13 haftaya girer girmez bulantım kesildi yemek yapıp yiyebiliyorum artık bebek hareket etmeye başlayınca bulantıda gidermiş öyle duymuştum hepinzin bebekleri allaha emanet olsun kızlar saglıcakla kalın...
Herkese merhabalar
bende 13 haftalık hamileyim. yazılanları okudum ne güzel geçirenler var maşallah. benimki çok zor geçiyor. bulantıdan hiç bişey yiyip içemiyorum. 13 haftadayım ama fazla azalma olmadı. ağzımın tadı hiç yok. zehir gibi geliyor herşey. çarşamba 2 li taramamız var hayırlısı ile.