12 haftalık hamileyim kanamam var

Gul431

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
671
240
103
37
Arkadaşlar bugün itibariyle 12 haftalık hamileyim bugün az bir kaşık ağrısı ile avuç içi kadar kanama geldi kanamam koyu pembe kırmızı değil ama hala devam ediyor hemen doktora gittim üste baktı bir sorun görünmüyor dedi dinlen dedi alt tarafta bakmadı şuan çok tedirginim

Arkadaşlar bugün itibariyle 12 haftalık hamileyim bugün az bir kaşık ağrısı ile avuç içi kadar kanama geldi kanamam koyu pembe kırmızı değil ama hala devam ediyor hemen doktora gittim üste baktı bir sorun görünmüyor dedi dinlen dedi alt tarafta bakmadı şuan çok tedirginim
Bol bol su meyve tuketip sol tarafına yada sırt üstü uzanmalisin ağır işler yapmamalisin

Doktorun ilk etapta progestan iğne yazmalıydı devamında ise kapsüş veya fitil yazmalıydı. Bence başka bir doktora görün canım

Eğer kanaman koyu kırmızı veya pıhtı şeklinde değilse sorun yok dinlen sadece dedi ultrason da karnimda iyice baktı kanama görünmüyor içerde dedi dinlen geçmese devam ederse gel dedi ama bilmiyorum

Bu arada antibiyotik tuketmistim oda idrar yolu enfeksiyonunu tetiklemis olabilir bol bol su iç dinlen dedi

Üzülme canim bol bol dualar et bol bol dinlen dua etmekten başka çare yok
Biliyorum herşey Allah'ta verende o alanda ama öyle yorgunum ki hem ruhen hem bedenen ne yapacağımı bilmiyorum ağlamak istiyorum içim fahatladin diye aglayamiyorum sanırım herkes bende bebek bekliyor birtane kimyasal geçirdim bununda kaybedersem sanki millet beni kusurlu görecek birşeyler diyecek diye korkuyorum

Başka bir doktora daha git derim. Progestan iğne vermesi gerekirdi. Alttan rahim ağzına fln bakmalıydı.. bende 11. Haftada aynısı oldu kıpkırmızı kanamayla gittim hastaneye. Dinlendim ve progestan hap kullandım. Bolca dinlen ve su tuket.

Biliyorum herşey Allah'ta verende o alanda ama öyle yorgunum ki hem ruhen hem bedenen ne yapacağımı bilmiyorum ağlamak istiyorum içim fahatladin diye aglayamiyorum sanırım herkes bende bebek bekliyor birtane kimyasal geçirdim bununda kaybedersem sanki millet beni kusurlu görecek birşeyler diyecek diye korkuyorum
Milleti düşünme şu an önemli olan sensin sitres yapma bol bol su meyve ve yaticaksin dua edeceksin sitresden uzak durucaksin hormonlar sitresden etkilenirmis o yüzden benim doktorum hep bebeğiyle konuş modelini yüksek tut demişti bolca dua ettik annem yasinler okudu hep sakın morelini bozma allah yardım eder

Milleti düşünme şu an önemli olan sensin sitres yapma bol bol su meyve ve yaticaksin dua edeceksin sitresden uzak durucaksin hormonlar sitresden etkilenirmis o yüzden benim doktorum hep bebeğiyle konuş modelini yüksek tut demişti bolca dua ettik annem yasinler okudu hep sakın morelini bozma allah yardım eder
3 gündür yoğun bir stres ve yoğunluk geçirdim belkide bundan kaynaklandi

Başka bir doktora daha git derim. Progestan iğne vermesi gerekirdi. Alttan rahim ağzına fln bakmalıydı.. bende 11. Haftada aynısı oldu kıpkırmızı kanamayla gittim hastaneye. Dinlendim ve progestan hap kullandım. Bolca dinlen ve su tuket.
Kıpkırmızı değil işte onun içinde vermemiş olabilir mi adet olacağın zaman koyu pembe akıntı gelir ya her peceteye sildiginde öyle

Of ya ne bilim ne yapacam ya hayırlısı artık peki birşey soracam illa Altan bakması mi lazımdı üst tarafta baktı iyice anlasilmazmi

Cevap veren herkesten Allah razı olsun rabbim sizi Darda bırakmasın inşallah

Iliskiye girdigi
girdigiN icin olabilir bu

Bu arada antibiyotik tuketmistim oda idrar yolu enfeksiyonunu tetiklemis olabilir bol bol su iç dinlen dedi
Antibiyotik idrar yolu enfeksiyonunu tetiklemez aksine iyi gelir.

Benim de tam 12. Haftada kanamam baslamisti ve cok siddetliydi. Hamilelikteki kanamalarin sebebi genellikle bulunamiyor amatahminen benimkine plasentanin rahime yapisirken kilcal bir damari zedelemesinden kaynaklaniyor olabilir demislerdi; cunku bu haftalar genel olarak plasentanin yapisma haftalari.

Gecmis olsun, bana progesteron ve yatak istirahati vermislerdi

En son 1 hafta önce girmiştim
Onu cok sikinti etme cok normal boyle seyler benim ablamdada cok oluyordu gecenlerdede arkadasimda olmus doktora gitmis iliskiden dolayi oyle olmus diyor

Back
X