- 18 Ekim 2018
- 671
- 240
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol bol su meyve tuketip sol tarafına yada sırt üstü uzanmalisin ağır işler yapmamalisinArkadaşlar bugün itibariyle 12 haftalık hamileyim bugün az bir kaşık ağrısı ile avuç içi kadar kanama geldi kanamam koyu pembe kırmızı değil ama hala devam ediyor hemen doktora gittim üste baktı bir sorun görünmüyor dedi dinlen dedi alt tarafta bakmadı şuan çok tedirginim
Üzülme canim bol bol dualar et bol bol dinlen dua etmekten başka çare yokBen ne yapacağımı bilmiyorum![]()
Biliyorum herşey Allah'ta verende o alanda ama öyle yorgunum ki hem ruhen hem bedenen ne yapacağımı bilmiyorum ağlamak istiyorum içim fahatladin diye aglayamiyorum sanırım herkes bende bebek bekliyor birtane kimyasal geçirdim bununda kaybedersem sanki millet beni kusurlu görecek birşeyler diyecek diye korkuyorumÜzülme canim bol bol dualar et bol bol dinlen dua etmekten başka çare yok
Milleti düşünme şu an önemli olan sensin sitres yapma bol bol su meyve ve yaticaksin dua edeceksin sitresden uzak durucaksin hormonlar sitresden etkilenirmis o yüzden benim doktorum hep bebeğiyle konuş modelini yüksek tut demişti bolca dua ettik annem yasinler okudu hep sakın morelini bozma allah yardım ederBiliyorum herşey Allah'ta verende o alanda ama öyle yorgunum ki hem ruhen hem bedenen ne yapacağımı bilmiyorum ağlamak istiyorum içim fahatladin diye aglayamiyorum sanırım herkes bende bebek bekliyor birtane kimyasal geçirdim bununda kaybedersem sanki millet beni kusurlu görecek birşeyler diyecek diye korkuyorum
3 gündür yoğun bir stres ve yoğunluk geçirdim belkide bundan kaynaklandiMilleti düşünme şu an önemli olan sensin sitres yapma bol bol su meyve ve yaticaksin dua edeceksin sitresden uzak durucaksin hormonlar sitresden etkilenirmis o yüzden benim doktorum hep bebeğiyle konuş modelini yüksek tut demişti bolca dua ettik annem yasinler okudu hep sakın morelini bozma allah yardım eder
Kıpkırmızı değil işte onun içinde vermemiş olabilir mi adet olacağın zaman koyu pembe akıntı gelir ya her peceteye sildiginde öyleBaşka bir doktora daha git derim. Progestan iğne vermesi gerekirdi. Alttan rahim ağzına fln bakmalıydı.. bende 11. Haftada aynısı oldu kıpkırmızı kanamayla gittim hastaneye. Dinlendim ve progestan hap kullandım. Bolca dinlen ve su tuket.
O olabilir elinden geldiğince sitres yapma ve arkadasimin dediği gibi progestan verm3si lazımdı doktrounun3 gündür yoğun bir stres ve yoğunluk geçirdim belkide bundan kaynaklandi
girdigiN icin olabilir buArkadaşlar bugün itibariyle 12 haftalık hamileyim bugün az bir kaşık ağrısı ile avuç içi kadar kanama geldi kanamam koyu pembe kırmızı değil ama hala devam ediyor hemen doktora gittim üste baktı bir sorun görünmüyor dedi dinlen dedi alt tarafta bakmadı şuan çok tedirginim
En son 1 hafta önce girmiştimIliskiye girdigi
girdigiN icin olabilir bu
Antibiyotik idrar yolu enfeksiyonunu tetiklemez aksine iyi gelir.Bu arada antibiyotik tuketmistim oda idrar yolu enfeksiyonunu tetiklemis olabilir bol bol su iç dinlen dedi
Onu cok sikinti etme cok normal boyle seyler benim ablamdada cok oluyordu gecenlerdede arkadasimda olmus doktora gitmis iliskiden dolayi oyle olmus diyorEn son 1 hafta önce girmiştim