Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akşam 1 saat uyuyakalıyorum tv izlerken. Gece uyku haram oluyor. Günlerimi çok az uykuyla geçirmiş oluyorum. Açlık hissiyle uyanıyorum ama aşırı bulantım da var yiyemiyorum da...
Akşam 1 saat uyuyakalıyorum tv izlerken. Gece uyku haram oluyor. Günlerimi çok az uykuyla geçirmiş oluyorum. Açlık hissiyle uyanıyorum ama aşırı bulantım da var yiyemiyorum da...
Bulantım olduğunda yiyebildiğim tek şey tuzlu çubuk krakerdi. Uyku konusunda da kelin ilacı olsa keşke. İlk gebeliğimde hiç böyle uyku sorunum yoktu bulantım çok vardı. Bunda öğrendiğimden beri gece uyanıyorum 2-3 saat uyuyamıyorum sonra tekrar uyuyorum. Çalışıyorum da mecbur sabah 7 de kalkıyorum. Migrenim olduğu için doktor magnezyum vermişti. Doktor bir arkadaş da çok güzel uyutur demişti. Siz de doktorunuza danışabilirsiniz. Ben magnezyum u aldım ama sadece migren ataklarım olduğunda kullanıyorum