12 haftalık hamilelikte bebeğiniz kaç mm ? ayrıntılı testleriniz ense kalınlığı vs sonuçlarınız

miromiro

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2024
110
23
32
12 haftalık(11+4) hamileyim sizin bu hafta da bebeğiniz kaç mm ? diğer ayrıntılı testleriniz ense kalınlığı vs sonuçlarımızı paylaşalım istedim gelecek haftalarda yazabilirsiniz hanımlar ..

Son adet tarihime göre 11+4, doktorun düzelttiği adet tarihime göre 12+3'te 5.88'miş. ensesini hatırlamıyorum hiç

normal gayet. benim bebeğim cinsiyeti erkek ama biz 16+5te öğrendik cinsiyeti. 12.hafatada doktor cinsiyete yorum yapmamıştı
Test sonuçları genetik testi falan yapılcak çok şükür tarama ultrasonda bişi çıkmadı ama erkek olduğunu gördük doktor da onayladı söylemese de :) ama kız olursa bir şok geçiririz o da kabul .. kaçıncı haftadasınız şimdi maşallah

Ultrason adet tarihiyle hesabına göre uyumlu muydu ben 11+4 te 12+2 gösteriyor hep 4-5 gün ilerde erkek bebek olduğundanmış meğer
Evet canım önden gidiyor erkek bebek , anne karnından başlıyorlarmış meğer önde olmayı seviyolar kadınların bi tık arkasında olmak zorlarına gidiyor beyfendilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…