12 haftalık hamilelikte bebeğiniz kaç mm ? ayrıntılı testleriniz ense kalınlığı vs sonuçlarınız

miromiro

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2024
110
23
32
12 haftalık(11+4) hamileyim sizin bu hafta da bebeğiniz kaç mm ? diğer ayrıntılı testleriniz ense kalınlığı vs sonuçlarımızı paylaşalım istedim gelecek haftalarda yazabilirsiniz hanımlar ..

Son adet tarihime göre 11+4, doktorun düzelttiği adet tarihime göre 12+3'te 5.88'miş. ensesini hatırlamıyorum hiç

normal gayet. benim bebeğim cinsiyeti erkek ama biz 16+5te öğrendik cinsiyeti. 12.hafatada doktor cinsiyete yorum yapmamıştı
Test sonuçları genetik testi falan yapılcak çok şükür tarama ultrasonda bişi çıkmadı ama erkek olduğunu gördük doktor da onayladı söylemese de :) ama kız olursa bir şok geçiririz o da kabul .. kaçıncı haftadasınız şimdi maşallah 🧿

Ultrason adet tarihiyle hesabına göre uyumlu muydu ben 11+4 te 12+2 gösteriyor hep 4-5 gün ilerde erkek bebek olduğundanmış meğer🥰🥰
Evet canım önden gidiyor erkek bebek , anne karnından başlıyorlarmış meğer önde olmayı seviyolar kadınların bi tık arkasında olmak zorlarına gidiyor beyfendilerin 😂

X