Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam 12 hafta bitti mı benim 11+4 tam doldurmamıştıboy 6.12cmydi. ense kalınlığı 1.3 falandı diye hatırlıyorum.
Crl boy mu? 63.49 olan nedir12+2 de Crl 63.49 ense 1.1 di
12+4tü benimki bu ölçümler yapıldığındaTam 12 hafta bitti mı benim 11+4 tam doldurmamıştı
Aa iyi benim de adete göre 11+4 ultrasona göre 12+2 diyor 57 mm yazıyor.. o zaman normal değil mi aynı görünüyor cinsiyet belli mi pekiSon adet tarihime göre 11+4, doktorun düzelttiği adet tarihime göre 12+3'te 5.88'miş. ensesini hatırlamıyorum hiç
31 haftalık oldum benAa iyi benim de adete göre 11+4 ultrasona göre 12+2 diyor 57 mm yazıyor.. o zaman normal değil mi aynı görünüyor cinsiyet belli mi peki
Benim adete göre 11+4 ..ultrasona göre 12+2 5.77mm normal o zaman değil mi cinsiyet belli mi acaba ?12+4tü benimki bu ölçümler yapıldığında
Aaaa tam tamına aynı ilerlemiş dimi31 haftalık oldum benerkek olacak
aynı ilerlemiş evet sizinle
normal gayet. benim bebeğim cinsiyeti erkek ama biz 16+5te öğrendik cinsiyeti. 12.hafatada doktor cinsiyete yorum yapmamıştıBenim adete göre 11+4 ..ultrasona göre 12+2 5.77mm normal o zaman değil mi cinsiyet belli mi acaba ?
yaa 31 oldun muuu??? gecen seni düsündüm acaba kaç haftalık oldu diye31 haftalık oldum benerkek olacak
aynı ilerlemiş evet sizinle
31+1'im bugün valla çatır çutur geçiyor yayaa 31 oldun muuu??? gecen seni düsündüm acaba kaç haftalık oldu diyesağlıkla alırsın kucağına insallah
![]()
Test sonuçları genetik testi falan yapılcak çok şükür tarama ultrasonda bişi çıkmadı ama erkek olduğunu gördük doktor da onayladı söylemese de :) ama kız olursa bir şok geçiririz o da kabul .. kaçıncı haftadasınız şimdi maşallahnormal gayet. benim bebeğim cinsiyeti erkek ama biz 16+5te öğrendik cinsiyeti. 12.hafatada doktor cinsiyete yorum yapmamıştı
ben de 24+5 bugün31+1'im bugün valla çatır çutur geçiyor yaamin anam inşallah aynı şekilde sana daa. Senin kaç oldu
Enem tosun olmuş seninki de artık maşallahben de 24+5 bugünson haftalar bana da çok hızlı geciyor gibi geliyor
![]()
Evet crl haftalık ölçümü ölçümde 63.49mm yazıyor boyutu erkek bebek 12. Haftadada belli olmuştu cinsiyeti12+2 de Crl 63.49 ense 1.1 di
Ultrason adet tarihiyle hesabına göre uyumlu muydu ben 11+4 te 12+2 gösteriyor hep 4-5 gün ilerde erkek bebek olduğundanmış meğerEvet crl haftalık ölçümü ölçümde 63.49mm yazıyor boyutu erkek bebek 12. Haftadada belli olmuştu cinsiyeti
Evet canım önden gidiyor erkek bebek , anne karnından başlıyorlarmış meğer önde olmayı seviyolar kadınların bi tık arkasında olmak zorlarına gidiyor beyfendilerinUltrason adet tarihiyle hesabına göre uyumlu muydu ben 11+4 te 12+2 gösteriyor hep 4-5 gün ilerde erkek bebek olduğundanmış meğer![]()