Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam 12 hafta bitti mı benim 11+4 tam doldurmamıştıboy 6.12cmydi. ense kalınlığı 1.3 falandı diye hatırlıyorum.
Crl boy mu? 63.49 olan nedir12+2 de Crl 63.49 ense 1.1 di
12+4tü benimki bu ölçümler yapıldığındaTam 12 hafta bitti mı benim 11+4 tam doldurmamıştı
Aa iyi benim de adete göre 11+4 ultrasona göre 12+2 diyor 57 mm yazıyor.. o zaman normal değil mi aynı görünüyor cinsiyet belli mi pekiSon adet tarihime göre 11+4, doktorun düzelttiği adet tarihime göre 12+3'te 5.88'miş. ensesini hatırlamıyorum hiç
31 haftalık oldum ben erkek olacak aynı ilerlemiş evet sizinleAa iyi benim de adete göre 11+4 ultrasona göre 12+2 diyor 57 mm yazıyor.. o zaman normal değil mi aynı görünüyor cinsiyet belli mi peki
Benim adete göre 11+4 ..ultrasona göre 12+2 5.77mm normal o zaman değil mi cinsiyet belli mi acaba ?12+4tü benimki bu ölçümler yapıldığında
Aaaa tam tamına aynı ilerlemiş dimi ay doktor bişi demedi ama sanırım erkek benim de doktor da tahminimi onaylar gibi güldü ultrasonda gözüküyordu vallaaa apaçık31 haftalık oldum ben erkek olacak aynı ilerlemiş evet sizinle
normal gayet. benim bebeğim cinsiyeti erkek ama biz 16+5te öğrendik cinsiyeti. 12.hafatada doktor cinsiyete yorum yapmamıştıBenim adete göre 11+4 ..ultrasona göre 12+2 5.77mm normal o zaman değil mi cinsiyet belli mi acaba ?
yaa 31 oldun muuu??? gecen seni düsündüm acaba kaç haftalık oldu diye sağlıkla alırsın kucağına insallah31 haftalık oldum ben erkek olacak aynı ilerlemiş evet sizinle
31+1'im bugün valla çatır çutur geçiyor ya amin anam inşallah aynı şekilde sana daa. Senin kaç olduyaa 31 oldun muuu??? gecen seni düsündüm acaba kaç haftalık oldu diye sağlıkla alırsın kucağına insallah
Test sonuçları genetik testi falan yapılcak çok şükür tarama ultrasonda bişi çıkmadı ama erkek olduğunu gördük doktor da onayladı söylemese de :) ama kız olursa bir şok geçiririz o da kabul .. kaçıncı haftadasınız şimdi maşallahnormal gayet. benim bebeğim cinsiyeti erkek ama biz 16+5te öğrendik cinsiyeti. 12.hafatada doktor cinsiyete yorum yapmamıştı
ben de 24+5 bugün son haftalar bana da çok hızlı geciyor gibi geliyor31+1'im bugün valla çatır çutur geçiyor ya amin anam inşallah aynı şekilde sana daa. Senin kaç oldu
Enem tosun olmuş seninki de artık maşallahben de 24+5 bugün son haftalar bana da çok hızlı geciyor gibi geliyor
Evet crl haftalık ölçümü ölçümde 63.49mm yazıyor boyutu erkek bebek 12. Haftadada belli olmuştu cinsiyeti12+2 de Crl 63.49 ense 1.1 di
Ultrason adet tarihiyle hesabına göre uyumlu muydu ben 11+4 te 12+2 gösteriyor hep 4-5 gün ilerde erkek bebek olduğundanmış meğerEvet crl haftalık ölçümü ölçümde 63.49mm yazıyor boyutu erkek bebek 12. Haftadada belli olmuştu cinsiyeti
Evet canım önden gidiyor erkek bebek , anne karnından başlıyorlarmış meğer önde olmayı seviyolar kadınların bi tık arkasında olmak zorlarına gidiyor beyfendilerinUltrason adet tarihiyle hesabına göre uyumlu muydu ben 11+4 te 12+2 gösteriyor hep 4-5 gün ilerde erkek bebek olduğundanmış meğer