12 haftalık hamileler adım adım burdan ilerleyelim doğumaa kadar :49:

efsun_zeren

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
4.437
25
118
bende 12 haftalık hamileyim cuma günü 2 li test yaptıracağım heyecanlı değilim nedendir bilmiyorum sadece bebeğimi merak ediyorum

çünkü ikili testi problemli olup sağlıklı bebek doğuran bir sürü insan tanıyorum

herşeyi burda paylaşalımmı neler yiyoruz kaç kiloyuz neler giyiyoruz hepinizi bekliyorum

ben bu güne kadar bulantısız ağrısız sızısız bi hamilelik geçirdim
çok rahattım o rahatlığın vermiş olduğu şeylede 2 kilo aldım
boyum 1.70 57 kiloyla hamile kaldım 59 kiloydum en son
3 hafta oldu konturola gitmeyeli bilmiyorum aldımmı naptım
ama eski kıyafetlerimi giyemiyorum çok sıkıyolar artık
allah hepimize kucağımızı almayı nasip etsiin

ben de şuan 13+1 günlük hamileyim geçen hafta kontrole gittim sadece 100 gr almışım çok şükür ikili test yaptırdık bir sorun çıkmadı sen yaptırdın mı test ayrıca bu benim 4. hamileliğim 1.si 3buçuk aylıkken karnımda öldü 2. si düştü 3. sü dünyaya geldi 1 kızım var 14 aylık şimdi ise yine hamileyim kızımdayken 18 hafta almıştım ve zayıflayacağım diye canım çıkmıştı 56 kiloya kadar düştüm boyumda168
ayrıca hala eski kıyafetlerime girebiliyorum çok şükür

Son düzenleme:
slmmm yaaa kizlarr bise sorcam sali gunu gittim ultrasona kadina sordum 5.5 cm dedi yani 12 haftaliksin dedi videoda da birinci olctguunde 5.7 cm yaziyor ikincisindede 5.4 cm yarin simdi ariyacam kesin 12 haftadir dimi 14 haftalikken kalbini duyacm cunku yilbasidnan oncee giderim ozaman kesin olculerin arasinda birinde 12 hafta 1 gun digeri 12 hafta 2 gun simdi bana 11 haftaliksin demesinler korkuyorummmmmm neguzel 3 ayligim su ann :49: bileniniz varsaa anlatsin bana ilk defa hamileyimm

ben de şuan 13+1 günlük hamileyim geçen hafta kontrole gittim sadece 100 gr almışım çok şükür ikili test yaptırdık bir sorun çıkmadı sen yaptırdın mı test ayrıca bu benim 4. hamileliğim 1.si 3buçuk aylıkken karnımda öldü 2. si düştü 3. sü dünyaya geldi 1 kızım var 14 aylık şimdi ise yine hamileyim kızımdayken 18 hafta almıştım ve zayıflayacağım diye canım çıkmıştı 56 kiloya kadar düştüm boyumda168
ayrıca hala eski kıyafetlerime girebiliyorum çok şükür

canım allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin ben 2 li test yaptırdım ama sonucunu bekliyorum bende suan 13+2 oldu bebeğim çok güzel bi duygu benim karnım çıktı eski kıyafetlerim 34 bedendi giremiyorum içine 3 kilo aldım 3 ayda bakalım çok almamaya çalışıcam test sonucumu yazarım

slmmm yaaa kizlarr bise sorcam sali gunu gittim ultrasona kadina sordum 5.5 cm dedi yani 12 haftaliksin dedi videoda da birinci olctguunde 5.7 cm yaziyor ikincisindede 5.4 cm yarin simdi ariyacam kesin 12 haftadir dimi 14 haftalikken kalbini duyacm cunku yilbasidnan oncee giderim ozaman kesin olculerin arasinda birinde 12 hafta 1 gun digeri 12 hafta 2 gun simdi bana 11 haftaliksin demesinler korkuyorummmmmm neguzel 3 ayligim su ann :49: bileniniz varsaa anlatsin bana ilk defa hamileyimm

canım ben kalp atışı için neden 14 haftayı bekliyosun onu anlayamadım 7 haftalıkkende duyabilirdin allah sağlıklıca kucağınıa almayı nasip etsin inşallah sağlıklı olsundaa düşünüp strez yapma kendineee

canım allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin ben 2 li test yaptırdım ama sonucunu bekliyorum bende suan 13+2 oldu bebeğim çok güzel bi duygu benim karnım çıktı eski kıyafetlerim 34 bedendi giremiyorum içine 3 kilo aldım 3 ayda bakalım çok almamaya çalışıcam test sonucumu yazarım

hadi hayırlısı canım benim inş. sonuç olumlu çıkar insan o sonucu beklerken bile tedirgin oluyor ister istemez benim karnım çıkmadı henüz hatta arkadaşlar dalga geçiyor hamile biziz sen değilsin galiba diye hiç kilo da almadım henüz

merhaba arkadaşlar bende 6 aylık evliyim ve 12+6 günlükte hamileyim..
Çalışıyorum ve bu ilk hamileliğim...Hamilelik sürecimde herhangi bir sorun olmamasına rağmen sürekli endişeliğim sanki herhan bişeyler olacak gibime geliyor..Gerçi çok fazla olumsuz şey okuyorum ya da duyuyorum bunların etkisi elbette oluyor pimpirikleniyorum işallah sonuna kadar herşey güzel gider ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi alırız kucağımıza :)

arkadaşlar merhaba,11+4 günlük hamileyim,bugün ikili test yaptırdım dr.çok iyi dedi her zaman muayene eden dr.yaptı ölçümü 5 saniyede ölçümü yaptı sonra kan vermeye gönderdi,haftaya salı
çıkıcak sonucum ve ben daha önce bu testi yaptıran iki ayrı arkadaşım ile konuştum,birinde 40 dakika diğeri 55 dakika sürmüş,benim doktorum bugün keyifsizdi,acil doğumdan geldi yorgun gözüküyodu
aklımda soru işareti şiçim hiç rahat değil,bu kadar çabuk nasıl ölçtü neden ayrıntılı bakmadı.bu testi yaptıran tecrubeli arkadaşlar lütfen cevap verin.ben duymadım ama doktor 1.5 mm demiş ultrason kağıdında yazmıyo sonuç.

bende 13+1 gunluk hamıleyım dun gıttık doktora olçüm yapıldı bugun kanımı verdim bebeğimin ölçümlerini benım dr.umda bes dk yaptı cunku bebısım hemen dondu doktor amcasına sırtını oyuzden merak etmeyelim hersey yolunda gıdecek bebeklerımızı kucagımıza alıcaz ben 3 ayda kilo almadım 3 kilo verdım cunku cok kotu bır baslangıc yaptık ama bulantılarım rahatladı. peki sizler folik asiti kestinizmi ne ilaç kullanıyorsunuz???

merhaba arkadaşlar bende 6 aylık evliyim ve 12+6 günlükte hamileyim..
çalışıyorum ve bu ilk hamileliğim...hamilelik sürecimde herhangi bir sorun olmamasına rağmen sürekli endişeliğim sanki herhan bişeyler olacak gibime geliyor..gerçi çok fazla olumsuz şey okuyorum ya da duyuyorum bunların etkisi elbette oluyor pimpirikleniyorum işallah sonuna kadar herşey güzel gider ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi alırız kucağımıza :)

canım o endişe hepimizde var bide türk toplumu olarak mutlu insan görünce hemen olumsuz örnekler çoğalır hiiiiiç takma kafana keyfini çıkar

bende 13+1 gunluk hamıleyım dun gıttık doktora olçüm yapıldı bugun kanımı verdim bebeğimin ölçümlerini benım dr.umda bes dk yaptı cunku bebısım hemen dondu doktor amcasına sırtını oyuzden merak etmeyelim hersey yolunda gıdecek bebeklerımızı kucagımıza alıcaz ben 3 ayda kilo almadım 3 kilo verdım cunku cok kotu bır baslangıc yaptık ama bulantılarım rahatladı. Peki sizler folik asiti kestinizmi ne ilaç kullanıyorsunuz???

canım hiç bulantım olmadığı için 3 kilo aldım bide boyuma göre zayıftım zaten suan tam boyuma göre normal kiloma geldim oda alt sınır daha

folik asiti ben bırakalı baya oldu 3 hafta felan şimdi doktorum multivitamin ve mineral ilacı verdi ismi megadyn sabahları onu içiyorum

arkadaşlar merhaba,11+4 günlük hamileyim,bugün ikili test yaptırdım dr.çok iyi dedi her zaman muayene eden dr.yaptı ölçümü 5 saniyede ölçümü yaptı sonra kan vermeye gönderdi,haftaya salı
çıkıcak sonucum ve ben daha önce bu testi yaptıran iki ayrı arkadaşım ile konuştum,birinde 40 dakika diğeri 55 dakika sürmüş,benim doktorum bugün keyifsizdi,acil doğumdan geldi yorgun gözüküyodu
aklımda soru işareti şiçim hiç rahat değil,bu kadar çabuk nasıl ölçtü neden ayrıntılı bakmadı.bu testi yaptıran tecrubeli arkadaşlar lütfen cevap verin.ben duymadım ama doktor 1.5 mm demiş ultrason kağıdında yazmıyo sonuç.

canım çok kafana takılıyosa başka doktoa git ölçtür sağlıklıdır üzülmee

Mehaba arkadaşlar; bende 12+4 günlük hamileyim.bir ilçede oturuyoruz ve buradaki hastanede ikili test yapılamıyor benim başka bir il'e gitmem lazım ama kış olduğu için çok zor.doktorum ikili testi yaptırmazsan üçlü testi yaptırırsın dedi.bilmiyorum kendimi rahatlatamıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun..

Mehaba arkadaşlar; bende 12+4 günlük hamileyim.bir ilçede oturuyoruz ve buradaki hastanede ikili test yapılamıyor benim başka bir il'e gitmem lazım ama kış olduğu için çok zor.doktorum ikili testi yaptırmazsan üçlü testi yaptırırsın dedi.bilmiyorum kendimi rahatlatamıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun..

allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canım

canını sıkma evet 3 lü test yaptırırsın

ben bide şey düşünüyorum bunlar istatiksel sonuçlar çok takılmamak lazım

amaaan biz doğmadan bu testlermi vardı

hadi bişey çıktı diyelim öle dediler yanii napabilirizkiii

slmmm bugun tam 13 hafta 2 gun hamileyimm su 15 bir kavussak haha ayin 30 da kalbini duyacam avrupada herhalde boyle bilmiyorum insallah butun hamileler ama gercekten kilo aldim bir beden buyuk giyiyorum goguslerimde buyudu uff 42 beden etek simdiden

canım benim hiç korkma benim 4. gebeliğim ve 3 tanesinde ölçüm yapılabildi ve hepsinde de ölçüm en fazla 5 dakiğka sürdü için rahat olsun öyle yarım saate 40 dakikaya gerek yok tedirgin olma

arkadaşlar bu ölçümlere kafayı takmayın ikili test yaptıramayanlar önemli olan 3lü test o daha kapsamlı sıkıntı etmeyin
bu arada ben de folik asiti bırakalı nerdeyse 1 ay oldu elevit diye bir vitamin verdi o zxaten bütün vitaminleri kapsıyor diğerlerine gerek kalmıyor

canım benim hiç korkma benim 4. gebeliğim ve 3 tanesinde ölçüm yapılabildi ve hepsinde de ölçüm en fazla 5 dakiğka sürdü için rahat olsun öyle yarım saate 40 dakikaya gerek yok tedirgin olma

Allah Allah,dün çok fazla korktum ve tedirgin oldum,bugünde gittim devlet hastanesinden randevu aldım,30 aralıkta testi tekrar yaptırıcam,en azından aklımda soru işareti kalmaz.cevabın için ve cevap veren diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim,bu testi yaptıran arkadaşlarım neden o kadar uzun zaman sürdü dediler anlamadım.

Back
X