Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ErkekKızlar doktor kız tahmin ediyorum nubundan dolayı dedi nub teorisi doğru tutan varmı nubu düz olup erkek çıkan varmı Eki Görüntüle 3384034
Öyle çıkarsa büyük süpriz olur
12+2haftalik ultrason kağıdım. Cinsiyeti henüz bilmiyorum şuan 13 hafta oldum ve aşırı merak ediyorumKismse yokmu kızlar ya
Sizin cinsiyet belli oldu mu net olarakKızlar doktor kız tahmin ediyorum nubundan dolayı dedi nub teorisi doğru tutan varmı nubu düz olup erkek çıkan varmı Eki Görüntüle 3384034
Kızlar doktor kız tahmin ediyorum nubundan dolayı dedi nub teorisi doğru tutan varmı nubu düz olup erkek çıkan varmı
Bariz kız gibi duruyor. Öğrendiniz mi cinsiyeti acaba?Kızlar doktor kız tahmin ediyorum nubundan dolayı dedi nub teorisi doğru tutan varmı nubu düz olup erkek çıkan varmı Eki Görüntüle 3384034
KızKızlar doktor kız tahmin ediyorum nubundan dolayı dedi nub teorisi doğru tutan varmı nubu düz olup erkek çıkan varmı Eki Görüntüle 3384034
Bence kız.. Benimki de böyle. Bende de 12+4te kız tahmininde bulundu. Çarşamba günü netleşecek inşallah, umarım değişmezKızlar doktor kız tahmin ediyorum nubundan dolayı dedi nub teorisi doğru tutan varmı nubu düz olup erkek çıkan varmı Eki Görüntüle 3384034
13 hafta tahminde bulunur musunuzBariz kız gibi duruyor. Öğrendiniz mi cinsiyeti acaba?