• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 haftalık cinsiyet tahmini

Eklentiler

• IMG_3318.jpeg
    IMG_3318.jpeg
    191 KB · Görüntüleme: 9
Daha ufak dedi yorum yapmadı ama Fetal DNa da belli oldu ben öğrenmedim henüz 🙃
Fetalde yanilabiliyormus🙈
Simdi kiz bebekler hemen gosterip erkekler gostermiyormus 😀
Benim bebis ikili taramaya girdim 13hafta icindeyken gosterdi uc defada onaylattim doktoruma kiz olarak kesinlesti
Saglikli olsunlarda ikisine de raziyiz🥰

Fetalde yanilabiliyormus🙈
Simdi kiz bebekler hemen gosterip erkekler gostermiyormus 😀
Benim bebis ikili taramaya girdim 13hafta icindeyken gosterdi uc defada onaylattim doktoruma kiz olarak kesinlesti
Saglikli olsunlarda ikisine de raziyiz🥰
Ya bazı ultrasonlar çok kaliteli, bende özele gidiyorum ama yani puslu görüntü ultrasonda. Bence az bi yorum yapabilirdi ama dediğim gibi ultrason kalitesinden bence netleştiremedi. Ya da alttan muayenelerde mi net görüntü veriliyor bilmiyorum

Ya bazı ultrasonlar çok kaliteli, bende özele gidiyorum ama yani puslu görüntü ultrasonda. Bence az bi yorum yapabilirdi ama dediğim gibi ultrason kalitesinden bence netleştiremedi. Ya da alttan muayenelerde mi net görüntü veriliyor bilmiyorum
Ben devlete gidiyorum
Alttan baktirma bence elbet gosterir kendini
Saglikli olsun yeter🥰

Goruntuyu pek anlayamadim ama yapisi kiza benziyor

Goruntuyu pek anlayamadim ama yapisi kiza benziyor
Cevapladığınız için çok teşekkür ediyorum 🥰 Hayırlı,sağlıklı olsunlarda cinsiyet fark etmez 😍 merak ediyoruz işte anneler olarak 🤭🤭
Birde şöyle bir görüntü var aynı güne ait inanın ben hiç anlamıyorum bu görüntülerden 😂🙈

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-07-16-30-23-01_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2025-01-07-16-30-23-01_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 3
Cevapladığınız için çok teşekkür ediyorum 🥰 Hayırlı,sağlıklı olsunlarda cinsiyet fark etmez 😍 merak ediyoruz işte anneler olarak 🤭🤭
Birde şöyle bir görüntü var aynı güne ait inanın ben hiç anlamıyorum bu görüntülerden 😂🙈
Burada daha zor anlasiliyor ama kiza benzettim ya 🥰
Tabii saglikli olsun 🤲🏼

Burada daha zor anlasiliyor ama kiza benzettim ya 🥰
Tabii saglikli olsun 🤲🏼
Bende ilk başlarda çok hissizdim ama şu an kız gibi hissediyorum 🤭 Çok teşekkür ederim cevapladığınız için ♥️ Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻

Back