- 28 Ocak 2021
- 3.049
- 2.054
- 83
Erkek12+5 ultrason a göre bana da bakar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek12+5 ultrason a göre bana da bakar mısınız
Erkek bacaklarda acik doktor tahmin etmedi mimutlutablo
Z zeytinzey23
Benim içinde yorumunuz olur mu? Perşembe öğreneceğim ama yinede sormak istedim
Daha ufak dedi yorum yapmadı ama Fetal DNa da belli oldu ben öğrenmedim henüzErkek bacaklarda acik doktor tahmin etmedi mi
Fetalde yanilabiliyormusDaha ufak dedi yorum yapmadı ama Fetal DNa da belli oldu ben öğrenmedim henüz
Ya bazı ultrasonlar çok kaliteli, bende özele gidiyorum ama yani puslu görüntü ultrasonda. Bence az bi yorum yapabilirdi ama dediğim gibi ultrason kalitesinden bence netleştiremedi. Ya da alttan muayenelerde mi net görüntü veriliyor bilmiyorumFetalde yanilabiliyormus
Simdi kiz bebekler hemen gosterip erkekler gostermiyormus
Benim bebis ikili taramaya girdim 13hafta icindeyken gosterdi uc defada onaylattim doktoruma kiz olarak kesinlesti
Saglikli olsunlarda ikisine de raziyiz
Ben devlete gidiyorumYa bazı ultrasonlar çok kaliteli, bende özele gidiyorum ama yani puslu görüntü ultrasonda. Bence az bi yorum yapabilirdi ama dediğim gibi ultrason kalitesinden bence netleştiremedi. Ya da alttan muayenelerde mi net görüntü veriliyor bilmiyorum
Goruntuyu pek anlayamadim ama yapisi kiza benziyormutlutablo
Z zeytinzey23
Merhaba rica etsem bana da yorum yapabilir misiniz
Karından ultrason (10+3) görüntüsü
Goruntuyu pek anlayamadim ama yapisi kiza benziyor
Cevapladığınız için çok teşekkür ediyorum Hayırlı,sağlıklı olsunlarda cinsiyet fark etmez merak ediyoruz işte anneler olarakGoruntuyu pek anlayamadim ama yapisi kiza benziyor
Burada daha zor anlasiliyor ama kiza benzettim yaCevapladığınız için çok teşekkür ediyorum Hayırlı,sağlıklı olsunlarda cinsiyet fark etmez merak ediyoruz işte anneler olarak
Birde şöyle bir görüntü var aynı güne ait inanın ben hiç anlamıyorum bu görüntülerden
Bende ilk başlarda çok hissizdim ama şu an kız gibi hissediyorum Çok teşekkür ederim cevapladığınız için Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBurada daha zor anlasiliyor ama kiza benzettim ya
Tabii saglikli olsun