- 31 Temmuz 2024
- 26
- 4
- 25
Kız görünümlü dedi canımİnşallah Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız görünümlü dedi canımİnşallah Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin
Kız görünümlü dediler canım bugünValla kız gibi geldi neredeyse benim ultrason görüntümle aynı
Kız görünümlü dedi doktorda canmMerhaba buse hanm bence bebeğiniz kız benim kızımın ultrason görüntüsüyle neredeyse aynı fasülye gibi
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşKız görünümlü dediler canım bugün
İnşallah canım teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inş
Merhabaa tahminleriniz tutmus bana da bakabilir misiniz acabaValla çok net olmamakla birlikte kız diyorum
Kız gibi geldiMerhabaa tahminleriniz tutmus bana da bakabilir misiniz acaba
Tesekkur ederim Bende oyle hissediyorum fakat cevremdeki herkesin tahmini erkek olunca kafam karisiyoKız gibi geldi
Bizde de eşim ve ben erkek diyoduk ilk zamanlar, herkes kız dedi. 12-13 haftalarda ben anladım kız olduğunu ama eşim 5. Aya kadar erkek diyoduTesekkur ederim Bende oyle hissediyorum fakat cevremdeki herkesin tahmini erkek olunca kafam karisiyo
Sizinde cevredekilerin dedigi cikmis benim annem simdiye kadar 4 kisinin cinsiyetini dogru tahmin etti ilk hamileliklerini ogrendigi zaman. Bana daha hamile kalmadan once senin bebegin erkek olacak diyordu hala erkek diyor daha 3 hafta var cinsiyeti ogrenmeme doktorum 16.haftada soyluyorum dediBizde de eşim ve ben erkek diyoduk ilk zamanlar, herkes kız dedi. 12-13 haftalarda ben anladım kız olduğunu ama eşim 5. Aya kadar erkek diyodu
Annenizle tanışmak lazım hisleri kuvvetli bende var ise banada tahminde bulunsaSizinde cevredekilerin dedigi cikmis benim annem simdiye kadar 4 kisinin cinsiyetini dogru tahmin etti ilk hamileliklerini ogrendigi zaman. Bana daha hamile kalmadan once senin bebegin erkek olacak diyordu hala erkek diyor daha 3 hafta var cinsiyeti ogrenmeme doktorum 16.haftada soyluyorum dedi
Bakalim benimkini de dogru bilebilecek miAnnenizle tanışmak lazım hisleri kuvvetli bende var ise banada tahminde bulunsa
Benim minnoşuma da bakar mısınızBizde de eşim ve ben erkek diyoduk ilk zamanlar, herkes kız dedi. 12-13 haftalarda ben anladım kız olduğunu ama eşim 5. Aya kadar erkek diyodu
Kız gibi hissettim bakınca öğrenince yazar mısınızMerhabalar bana tahmin yapabilirmisiniz ultrasondaki kemik ölçümüne göre 12 haftalık diyor ama normalde 11 haftalık 1 günlük
Bebişin alt kısmı çok net değil ilk görünüşte kız gibi amaBenim minnoşuma da bakar mısınız