gerçekten mi? Nub’dan mı anladın cnm? Bazılarıda tam tersi kız denildiyse yanılma daha çok olabildiğini söylüyorErkek diyip kız olan var ama kız denilip erkek çok nadir kordonu bazen pipi zannediliyir ama bariz belli kız
Ben varim 12.haftamda dr um %90 kiz demisti ki oyle oldu.Kızlar 12.haftada %90 oranla kız denilmesi ne kadar güvenilir acaba? Bu kadar yüksek oranla kız denilip kızı olanlar yazabilir mi? Ve ya tam tersi olanlar var mı?
Ultrasondan anlayanlar da yorum yapabilir mi?
Çok sevindim cnm. İnşaallah bende de yanılma olmazBen varim 12.haftamda dr um %90 kiz demisti ki oyle oldu.
ins canim Allah gonlunuze gore vwrsin insÇok sevindim cnm. İnşaallah bende de yanılma olmaz
Benim de etrafımda yanılanlar olmadı ama internette okuduklarım beni endişelendirdi açıkçası. Allah bağışlasın cnmTam 12. haftada yüzde doksan erkek demişti. Erkek oldu gercektende. Doktorlar pek yanılmıyorlar.
Allah bağışlasın. Ben birkaç defa teyit etmeden eşime bile söylemeye düşünmüyorumKuzenome kız dediler cinsiyet partisi falan yaptı 2 hafta sonra gittiğinde erkek dediler şimdi 40 günlük oğlu
Ay sağsalim al kucağına. İnşallah benimkide kızdırDr um 11. Ci haftada kız dedi doğurmama az kaldı
Aminn rabbim gönlüne göre versinAy sağsalim al kucağına. İnşallah benimkide kızdır
En iyisiAllah bağışlasın. Ben birkaç defa teyit etmeden eşime bile söylemeye düşünmüyorum
Erkek olunca çıkıntı erkenden görünüyor yani değil mi?11+6’da erkek dendi bana, erkek dogurdum. Digerini de 12’de ogrendim, o da erkek
Evet aynen oyleErkek olunca çıkıntı erkenden görünüyor yani değil mi?
siz nerde muayene oldunuz da bu kadar erken görebildiler ? Benim doktorum 14. haftada belli olur dedi.Erkek olunca çıkıntı erkenden görünüyor yani değil mi?
Özel bir muayenehaneye gidiyorum canımsiz nerde muayene oldunuz da bu kadar erken görebildiler ? Benim doktorum 14. haftada belli olur dedi.