12.haftada kanama alanı lekeler,kanamalar :(

Purpplee

Dünya kaç günlük deyip sarılmalı bugüne..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.377
15.833
298
kızlar merhaba,
6.haftamda kahverengi lekelenmeler ile kabusum başladı.Günde üç progestan içiyorum ..önce haftada bir geliyordu sonra bir ara 4 gün Üst üste geldi ve durdu 15 gün ses yok.Tsm mutlu olmaya başlıyordum ki 10.haftada yoğun regl gibi kanamayla hastanelik oldum iki gün yattım.kanamam tam bir gün sürdü ama kaç ped değiştirdim.öldüm öldüm dirildim o süreçte..
Şu an 11+4 üm ..Bugün kontrolüm vardı gittim.Şükürler olsun ki maşallah bebekle ilgili bir problem yokmuş.Bir hafta öncesine kadar 5 farklı doktor gördüm hepsi de kanama alanı yok Demişti ama bugün ilk defa kanama alanı gözlendiğini öğrendim tekrar yatış verildi ama ben yatmadım çünkü öncelikle heyet raporu verecek birini bulmam lazımdı,bir de önceki hastane yatışımda gözümün önünde birilerinin Bebeğini düşürmelerine Şahit olmuştum psikoloji kalmamıştı bende .
Yaşım 37 ve ilk hamileliğim.Doğal yollarla hamile kaldım Şükürler olsun ama yıllar sonra kavuştuğum bu bebeğime bişey olursa diye Aklım çıkıyor Çalışıyorum öğretmenim Parça Parça raporlar okulda sorun oldu o Yüzden zar zor heyet verecek birini buldum inş sıkıntı çıkmaz.Hep yatıcam ve ilaç içicem başka napabilirim bilmiyorum
Sizce bu kanama alanı ne olacak ? Benzer durumu yaşayanlar nolur bişeyler söyleyin bana siz neler yaşadınız,ne gibi önlemler aldınız ,kanama Alanına rağmen bebeklerinizi kucağınıza sağ salim aldınız mı ?? Moralim çok bozuk hamileliğime hiç sevinemedim

Son düzenleme:
Öncelikle bebeginiz hayırlı olsun ben de aynı sorunları yaşıyorum kanama alanım mevcut ama gitgide küçülüyor bebeğim iyi maşallah sadece çok dikkat edin dinlenin bol su için Allah ın izniyle birşey olmaz bebeginiz de etkileniyor unutmayın geçmiş olsun saglıkla alalım inşallah bebişlerimizi

Amin inşallah Sağolun ilk kez duydum böyle bişey o Yüzden çok etkisinde kaldım Yarından itibaren kendimi rahatlatmaya çalışıcam Allah yardımcımız olsun.sizinki kaç haftalık ?peki size iğne verdiler mi ? Ben 6.haftadan beri progestan hap içiyorum o kadar

Çoook geçmiş olsun... İyi bir doktor bul derim servikal yetmezlik falan varmı onu öğren serviks boynu kısalınca da kanama oluyor diye biliyorum. Heyet raporu alıp uzun bir süre yatman gerekebilir. Bu dönemlerde senin sakin kalman lazım bebek stresi pek sevmiyor çünkü

Çok teşekkür ederim.Bir hafta önce hastanedeyken Ayrıntılı ultrason çelişmişti ve serviks kapalı denmişti ama bilmiyorum inşallah doğrudur

Geçmiş olsun benim de 3 hafta süren kanama ile başlayıp lekelenme ile devam eden bir sürecim oldu günde 2 defa progestan kullandım bu süre içinde yerimden hiç kalkmadım yemek yapmadım temizlik yapmadım bol bol sıvı tükettim moralimi yüksek tutmaya çalıştım, bir hafta önce atlattım ama zor bir süreç insan hamileliğin tadını çıkartmak isterken bebeği kaybetme korkusu yaşaması çok zor, inşallah atlatırsınız siz de bu dönemi ben burda aylarca progestan kullanan 4. 5. Ayına kadar lekelenmesi olup bebeğini kucağına alan anneleri okudum. Moralinizi yüksek tutun

Amin inşallah biz de alırız kucağımıza.sizde kanama alanı var mıymış ve iğne oldunuz mu hiç ? Ben 6.haftadsb beri günde 2 progestan kullanıyordum 10.haftadaki yoğun Kanamada günde 3 e Çıkarıldı ama iğne yine verilmedi sonradan kanama alanı görülmesine rağmen verilmedi.Burda okuduğum herkese verildi verilen iğnelerin isimlerini bile ezberledim artık okuya okuya
Ve yatmak için de can atıyorum ama rapor vermiyorlar çalışıyorum iki vesait yol gidiyorum

Kesenin arka tarafında kanama alanım vardı bana da iğne vermedi doktor sadece ilaç kullandım
İlişkiyi yasakladı dinlen dedi
Dinlenmen şart
Düşük tehlikesi olan birine nasıl rapor vermezler anlamıyorum
Dediğim gibi bırakın yemek temizlik yapmayı yediğim tabağın bulaşığını bile yıkamadım
Bol bol meyva yedim su içtim yemeklerimi tam yedim
Kötü yazılardan uzak durdum
İçinizi ferah tutun gerekirse ücretsiz izne çıkın
Dinlenin

canım sen önlemlerini al ve oluruna bırakmaya çalış.
oğlumda 6. haftada şiddetli kanamayla bir başladı hamileliğim ve aylarca kanmayla devam etti öyle leke falan değil bildiğin akıyor kan.. kalp atışını bile sonradan gördük düşün yani. sonra aynen heyet raporları parça raporlarla doğuma kadar yattım.oturmadım bile felçliler gibi sol tarafıma dönüp yattım.ilaçlar iğneler sürekli hastaneye kaldırılmalar falan derken oğluşum şimdi 8 yaşına girdi.:)
minik yavrun seninle kalacaksa her türlü tutunur kanamayı da yener annesi sen stres yapıp üzme onu

İgne ve ilaç kullanıyorum iğneyi kesti doktor ben 16 haftalıgım canım daha bir ay sürer dedi doktor rahat ol ve bol bol dua et dinlen

Evet ben de anlayamıyorum düşük umurlarında değil nedense.şu an bir özel hastaneye geldim yatırdılar iki gün Yatıp heyet verecekler nasıl vermezler size heyet dedi 3 cm kanama alanı var dedi plasenta arkasında..iğne yapıcak misiniz dedi olur yaparız dedi iğne Yaptılar serum taktılar kafam biraz rahat etmiş oldu çok şükür şifa olsun inşallah hepsi

Çok Sağolun inşallah benimle kalır bebeğim sızım oğlunuzu da Allah size bağışlasın.Hastaneye yattım iğne ilaç serum bSkslım şifa olsun hepsi inşsllah

Şifa olsun inşallah. Devlet hastanelerindeki umursamazlık niye hiç anlamıyorum. İnanıyorum iyi olacaksınız.

tıp fakültesinde ünlü bir profesore gidiyordum benim de kanamam olduğunda büyütüyorsunuz gidecekse bir kan akar alır gider ne olacak demişti ve adamı öldüresim gelmişti sonra da hastanede yeni muayene olmuştun niye böyle oldu demişti.
onlar kendi başlarına gelmediği için psikolojini anlayamazlar. bir de onları dert edip canını sıkma

Şifa olsun inşallah. Devlet hastanelerindeki umursamazlık niye hiç anlamıyorum. İnanıyorum iyi olacaksınız.
Inşallah canım.Allah büyük kucağımıza almayı nasip etsin geçsin bugünler ..

Evet çok ruhsuzlar.Düşüğe engel olmak gibi bir dertleri yok düşüğü temizlemeyi görev edinmişler sadece.Geçen hafta devlette yatarken baktım gelen soran yok koridorda ben koştum bi hemşirenin peşinden ben sürekli kan kaybediyorum bir önlem alınmayacak mi diyorum ,yoooo diyo parça düşürürsen haber ver deyip çekti gitti.Neyseki bugün birazcık moralim düzeldi maşallah çok şükür Allah'a emanet bebeğim

Bebegin hayirli olsun canim. Progestani aslinda agizdan almak yerine vajinal alinmasi daha iyi diye biliyorum. Bu kanamalarin durmasini istiyorsaniz sadece yemek yeme ve wc isleminiz icin ayaga kalkmaniz lazim Siz surekli hareket ettikce kanama alani da cogalabilir. En guzeli uzanip yatmaniz. Kanama baska yerden geliyorsa cok stres yapmayin canim.. Gecici bir durum ama kesinlikle kendinizi yormayi

Cok gecmis olsun senin kadar olmasada benimde usg de görülen kanama alanim var rahim büyümek icin fazla kasılinca oluyor iki dra gittim bu yuzden onlemlerin alinmali magnezyum ve kalsiyum iciyorum su an birde isterseniz proluton igne demisti dr. sana hastanede yaparlar sanirim zaten. Hic kaklmadan yatmaya bak ve hastaneye yat lutfen

Heyeti verecek bir özel Hast buldum orda iki gün yatmam gerekiyormuş diye Yatıyorum şu an.heyet raporunu taburcu olunca vereceklermiş diye taburcu edilmek istediğimi söyledim.Serum ile şelerli su veriyorlar ara ara günde 3 ptogestana devam ediyorum yine buna dk olarak proluton iğne yaptılar.Bu iğneyi kimseye yaptıramadım.Özel oldupu için sürekli burda yatamam devlete gitsem ne kadar yatacağım belli değil iğne vermiyor O Yüzden orda kalırsam burdaki iğneyi yaptıramam.evde sürekli yatsam 3 günde bir kontrole gelsem bu hastaneye etkili olmaz mı çünkü devlet hastanesinde de bişey yapmıyorlar sadece Yatıp ilaç alıyorsun o kadar

O kadarını bilmiyorum ama recete yazdırsan ilacı o şekilde yaptırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…