Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 12+4 gebelikte ikili tarama testinde cinsiyet sordum doktora sadece nuba göre tahmin yapıyorum kesin birşey yok ama erkek gibi duruyor dedi tahmin edenilen var mı fotoğraf ekliyorumEki Görüntüle 3225460 erkek evet buu
Erkek buuuMerhaba 12+4 gebelikte ikili tarama testinde cinsiyet sordum doktora sadece nuba göre tahmin yapıyorum kesin birşey yok ama erkek gibi duruyor dedi tahmin edenilen var mı fotoğraf ekliyorumEki Görüntüle 3225460
Yaa nerden anladınız peki sizde mi nuba göre anlıyosunuzErkek buuu
Bana tahminde bulunurmusunuz 13 hafta 1 günErkek buuu
Kıza benzettim sizde bana tahminde bulunur musunuz bir de doktor tahmin yaptı mıBana tahminde bulunurmusunuz 13 hafta 1 gün
Ben anlamam cinsiyet tahmininden bana Önce erkek dediler şimdi kız diyorlar bende şaşkınım hangisine inanayım bilemedimKıza benzettim sizde bana tahminde bulunur musunuz bir de doktor tahmin yaptı mı
Yaa hem de değişti öyle mi benim bir oğlum var onda 13 haftada net görünmüştü özel hastanede sonra da değişmedi şimdi 2 li taramaya devlete gittim orda söylemiyorlar zaten erken olduğu için görseler bile sadece tahmin yapıyorum dedi.Ben anlamam cinsiyet tahmininden bana Önce erkek dediler şimdi kız diyorlar bende şaşkınım hangisine inanayım bilemedim
Bana erkek diyen devlet hastanesiydi özele gittim kız dedi şimdi 19 haftalığına 1 hafta sonra organ taramasi var renkli ultrason deniliyor orada netleşir cinsiyeti denildi bakalım hayırlısıYaa hem de değişti öyle mi benim bir oğlum var onda 13 haftada net görünmüştü özel hastanede sonra da değişmedi şimdi 2 li taramaya devlete gittim orda söylemiyorlar zaten erken olduğu için görseler bile sadece tahmin yapıyorum dedi.
Evet renkli ultrasonda kesin belli olur hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler inşallahBana erkek diyen devlet hastanesiydi özele gittim kız dedi şimdi 19 haftalığına 1 hafta sonra organ taramasi var renkli ultrason deniliyor orada netleşir cinsiyeti denildi bakalım hayırlısı
Erkek duruyorBana tahminde bulunurmusunuz 13 hafta 1 gün
İnşallahEvet renkli ultrasonda kesin belli olur hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler inşallah
Bana da tahmin de bulunur musunuz rica etsemErkek buuu
Belli oldu mu cinsiyeti?banada bakarmısınız
Belli oldu mu cinsiyeti?Bana tahminde bulunurmusunuz 13 hafta 1 gün
siz bana kızmı demiştiniz erkekmi doktor belli değil diyorBelli oldu mu cinsiyeti?