12. Haftada cinsiyet belli olur mu siz ne zaman öğrendiniz

canelif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
59
46
3
31
Arkadaşlar 12. Haftada kesin cinsiyet öğrenilir mi ilk kez anne olacağım ve çok heyecanlıyım haftaya kontrole gideceğim 12. Hafta oluyor sizce öğrenir miyim

12 de kesin öğrenmek zor gibi ihtimal verir doktorunuz en fazla pozisyona da bağlı tabi benim oğlum 15. Haftaya kadar ultrasonda göstermedi cinsiyetini

Cinsiyet işi değişik bir olay 😃 benim kuzenime 15. Haftasında kız dediler 3 aylık oldu oğlu. Eşimin kuzenine de 8 ay erkek dediler 9. Ayda son kontrolde bu bebek kız dediler şimdi 9 aylık kızı

12. Haftada kıza benziyor dediler. 14. Hafta da kesin erkek olduğunu öğrendik. 12. Hafta çok kesin olmuyor bence cinsiyet konusunda.. :)

Arkadaşlar 12. Haftada kesin cinsiyet öğrenilir mi ilk kez anne olacağım ve çok heyecanlıyım haftaya kontrole gideceğim 12. Hafta oluyor sizce öğrenir miyim
İhtimal verir büyük ihtimal kesin diyip sonradan degistiredebilir çünkü 12 erkeğe benziyor 14 kıza benziyor 18 de erkek olduğu belli oldu yani sabır işi malesef 🤗

Cinsiyet işi değişik bir olay 😃 benim kuzenime 15. Haftasında kız dediler 3 aylık oldu oğlu. Eşimin kuzenine de 8 ay erkek dediler 9. Ayda son kontrolde bu bebek kız dediler şimdi 9 aylık kızı
Ona göre eşya alacağım o yüzden sabırsızlıkla bekliyoruz

Back
X