- 15 Ağustos 2016
- 56
- 27
- 35
- Konu Sahibi sally_stark
Mrblar, 14 haftadayım bulantım kesilmedi :/ kilo da veriyorum. Bu Doğuma kadar sürer mi acaba? Kilo almadan Doğum yapan var mı ? Lütfen tecrübeli anneler yardımcı olun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim 16 hafta da bile devam etti. Hastanede yattım 3 defa. Doktor zofer diye bi ilaç verdi onu kullandım. Bi de bebisin hareketlerini hissetmeye başlayınca geçiyor bulantı.
Sona yaklaştım da benim ki sonu beklemiyor. :) 2 3 günde bir sancilanip hastaneye gidiyoruz. Ben 20 de hissettim hareketlerini 20 ye kadar en az 3 hafta aralıksız içtim sonradan sadece bulantı olduğunda içtim.
Sağol canım cumlemize inşallah. Hep de ilaç kullanmamaya çalış. Eğer musaitsen miden bulunmaya başladığında yuruyuse çık. Temiz hava al kesinlikle iyi geliyor. Zencefil önerdi doktorum kaynatıp icersin istersen. Allah yardımcın olsun.
Bende 14.haftadayim ama hala bulntim var yaa.. her gün ilac iciyorum bende malesef.. 4.aydan sonra gecer diyolar INSALLAH ..Mrblar, 14 haftadayım bulantım kesilmedi :/ kilo da veriyorum. Bu Doğuma kadar sürer mi acaba? Kilo almadan Doğum yapan var mı ? Lütfen tecrübeli anneler yardımcı olun.
Canim ayva ile geçti benim arada yine bulaniyor ama kusmuyorum devamli elimin altinda bir tabakta ayva dilimledim yedim midedeki suyu emiyor bulantiyi azaltiyor bir de yemek yerken az az yemeye calis mide cok dolu veya bos oldugunda bulanti artiyorBende 14.haftadayim ama hala bulntim var yaa.. her gün ilac iciyorum bende malesef.. 4.aydan sonra gecer diyolar INSALLAH ..
Aa gercekmi hem ayva yemek iyidir hamilelikde.. cocuk güzel vr gamzeli olurmus.. aliyim o zaman hemen yarin sagol deniycem.. ins hafifletir..Canim ayva ile geçti benim arada yine bulaniyor ama kusmuyorum devamli elimin altinda bir tabakta ayva dilimledim yedim midedeki suyu emiyor bulantiyi azaltiyor bir de yemek yerken az az yemeye calis mide cok dolu veya bos oldugunda bulanti artiyor
Korkma canim ben bir kerr boyle oldum akşamdan sabah dokuza kadar yarim saatte bir kustum sabah tabi hastaneye kostuk rengim yoktu elim ayagim tutmuyordu serum taktilar toparladim bulantilar hala var ama bana en iyi gelen ayva oldu corba dahi olsa yarim kase ictim yagli agir yemeklerden uzagim cok sukur kusmam kesildi bulanti oluyor amaAa gercekmi hem ayva yemek iyidir hamilelikde.. cocuk güzel vr gamzeli olurmus.. aliyim o zaman hemen yarin sagol deniycem.. ins hafifletir..
Bazisinda doguma kadar bile sürüyormus ondan korkuyorum..
Bende 14.haftadayim ama hala bulntim var yaa.. her gün ilac iciyorum bende malesef.. 4.aydan sonra gecer diyolar INSALLAH ..
Bende 17 hafta bitene kadar kustum. Sonra hafifledi 24-25 haftalarda bitti simdi yok. 5 kilo vermistim onu aldim daha yeni.
Insallah oda cok yakinda gecer canm ya cok zor oluyor gercekten.. hele evde bi kücük cocuk daha varsa..Korkma canim ben bir kerr boyle oldum akşamdan sabah dokuza kadar yarim saatte bir kustum sabah tabi hastaneye kostuk rengim yoktu elim ayagim tutmuyordu serum taktilar toparladim bulantilar hala var ama bana en iyi gelen ayva oldu corba dahi olsa yarim kase ictim yagli agir yemeklerden uzagim cok sukur kusmam kesildi bulanti oluyor ama
Insallah cnm ennn kisa zamnda hepimiz rahatlariz..İnş canım geçer bizde rahat ederiz biraz:/ ayva yiyorum ama çok etkisi olmadı. Ne yapacağımı şaşırdım artık
Elma muz kivi mandalina dene, ayva banada cok iyi geliyor ama sende etkisi olmamış ayvanın yanı sıra bu yazdıgım meyveler iyi geliyor rahatlatıyor en azından, zorlada olsa az az birşeyler yemeye calış aç mide daha cok bulanır cunku,benim bu haftalar önceki haftalara göre azaldı cok sukur, seninki gecer inş en kısa süredeİnş canım geçer bizde rahat ederiz biraz:/ ayva yiyorum ama çok etkisi olmadı. Ne yapacağımı şaşırdım artık
Doğuma kadar sürenlerden biri benim:) son güne kadar zofer kullandım. Doğuma bile kusa kusa girdim. 28.haftada falan çok rahatladım ilaç yeterli gelmeye başlamıştı öncesinde ilaca rağmen günde 1-2 kere kusuyordum.Aa gercekmi hem ayva yemek iyidir hamilelikde.. cocuk güzel vr gamzeli olurmus.. aliyim o zaman hemen yarin sagol deniycem.. ins hafifletir..
Bazisinda doguma kadar bile sürüyormus ondan korkuyorum..
Insallah cnm ennn kisa zamnda hepimiz rahatlariz..
Sen kac haftaliksin peki?