Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar gebeliğin 11 haftası içerisindeyim mide bulantım şiddetlendi sürekli tansiyonum düşük seviyelerde ve kasık ağrısı yaşıyorum normal midir bu durum 12.haftada kontrole gideceğiz insan ister istemez tedirgin oluyor
Merhaba hanımlar gebeliğin 11 haftası içerisindeyim mide bulantım şiddetlendi sürekli tansiyonum düşük seviyelerde ve kasık ağrısı yaşıyorum normal midir bu durum 12.haftada kontrole gideceğiz insan ister istemez tedirgin oluyor
Merak etmeyin çok normal plesanta oluşmaya başlıyor bu haftada o yüzden rahimde genişleme oluyor bende de olmuştu bol su tüketin dinlenmeye özen gösterin hamileliğinizin geri kalanında kendinize daha çok fırsat kalacak herşeyi boşverin oynamaya başladı mı bütün endişeler gidiyor tadını çıkarmaya bakın sağlıkla gelir bebişleriniz inşallah