merhabalar hayirli ramazanlar :)ben son regl tarihime göre 11+2 haftalik hamileyim dün doktor hanim ultrasonda 12 haftaliksin dedi cinsiyet belli değildir herhalde dedim. erkeğe benziyor dedi..
sizler ne zaman öğrendiniz? özelde ultrason Cihazları daha net oluyor ya bende ozele gittim bu tahmini ciddiyete alayim mi basiniza geldi mi?
yaa ay cok sevindim saglikli olsun yeterki ama ne biliyim hep kiza hazirladim sanirim kendimi..bence bekleyin biraz ciddiye almak için. Bana da 12. hafta da erkek dendi hatta sonrasındaki kontrolde de erkek denildi ama meğerse kızmış 18. haftadaydı sanırım kız olduğunu öğrendim.
evet doktorum oldukca deneyimli op.dr allah razi lsun size de insallah saglikla kucaginiza almak nasip olsunTahmini ciddiye alabilirsin.
11. haftada iyi bir doktor bebeğin cinsiyetini görür.
Hayırlı uğurlu olsun evladınız, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
yaa ay cok sevindim saglikli olsun yeterki ama ne biliyim hep kiza hazirladim sanirim kendimi..
Bende 16 haftada öğrenicem inşallah16. Hafta da öğrenmeme rağmen 22 hafta da Detaylı ultrasonda bir kez daha sorup emin olmaya çoalışmıştım
Yanı en mantıklısı emin ol valla ben hala her gidişimde soruyorum cinsiyeti değiştimi bizim bebişin diyeBende 16 haftada öğrenicem inşallah
12 haftada kız dedi. 15 ve sonrası erkek dendimerhabalar hayirli ramazanlar :)ben son regl tarihime göre 11+2 haftalik hamileyim dün doktor hanim ultrasonda 12 haftaliksin dedi cinsiyet belli değildir herhalde dedim. erkeğe benziyor dedi..
sizler ne zaman öğrendiniz? özelde ultrason Cihazları daha net oluyor ya bende ozele gittim bu tahmini ciddiyete alayim mi basiniza geldi mi?
Hala mıYanı en mantıklısı emin ol valla ben hala her gidişimde soruyorum cinsiyeti değiştimi bizim bebişin diye
Canım benım Allah izin verirse kızım olacakHala mıne peki cinsiyey
Sağlıkla al kucağına Can'ımCanım benım Allah izin verirse kızım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?