kız benceMerhaba bana da yorum yapar mısınız acaba
kız canım (bence)11+3 kızlar babada tahmin yapabilirmisiniz
canım net değil bu fotolardan anlaşılmıyorBizede bakar mısınız
bence cok net ve kızMerhaba kızlar . Bana da tahmin de bulunur musunuz . Doktor 16 yi bekleyelim dedi ısrarla söylemedi çok merak ediyorum
Hayırlısı canım ıkı kızım var erkek ıstıyoruz haftaya gıdecegım kesın bellı olur bakalımkız canım (bence)
canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. daha çok erken, çok belli değil. 1 ay sonrakinde tahminler gelirmerhaba acaba fikri olan var mı benim için deYalova hastanesi yazan karından, bahçeci olan vajinal
hadi bakalım haber ver mutlaka.. sağlıklı sıhhatle kucağına al inşallah..Hayırlısı canım ıkı kızım var erkek ıstıyoruz haftaya gıdecegım kesın bellı olur bakalım
Amin çok teşekkür ederimcanım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. daha çok erken, çok belli değil. 1 ay sonrakinde tahminler gelir
Prenses gelıyor dedı doktor kısmet ne yapalım üçüncü kızım olacak herşeyın hayırlısıhadi bakalım haber ver mutlaka.. sağlıklı sıhhatle kucağına al inşallah..
Yorumlar mısın lütfencanım net değil bu fotolardan anlaşılmıyor
(tabiki doktor değiliz onlar anlıyordur)
Prenses gelıyor dedı doktor kısmet ne yapalım üçüncü kızım olacak herşeyın hayırlısı
kız canım (bence)
çook minik yaMerhabalar bana da tahminde bulunur musunuz rica etsem
Yok canım 11 hafta 1 günlük ultrasonu buçook minik ya10 haftadan önce sanki bu ultrason o yüzden ben anlayamadım açıkcası