12 hafta 5 gun hamileyim 2li test sonucum cok kötü

Bende uzamadan sonlansin istiyorum dr uma guveniyorum cok .ama 16.haftqyi beklicez dedi sabirla bekliyorum
Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun.. Zaten yorumlarınızdan mantık çerçevesinde düşündüğünüz çok belli. Sağlıksız bi bebekse eğer doğsa bile ömür boyu sıkıntı çekeceğine böylesi çok daha hayırlı olacaktır bence.. Allahım size güç kuvvet sabır versin.. Çok sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.

Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun.. Zaten yorumlarınızdan mantık çerçevesinde düşündüğünüz çok belli. Sağlıksız bi bebekse eğer doğsa bile ömür boyu sıkıntı çekeceğine böylesi çok daha hayırlı olacaktır bence.. Allahım size güç kuvvet sabır versin.. Çok sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Amin canim amin

Arkadaslar dr geldim kalp atisi var dr perinotolog var dedi o bakicak .ayin 10 randevu verdiler .2 hafta daha benmle bebegim.napicagimi sasirdim.3 dr imzasi yetiyormus aslinda .dr bakti kistik hidroma teshisi koydu bebegime.

Bende uzamadan sonlansin istiyorum dr uma guveniyorum cok .ama 16.haftqyi beklicez dedi sabirla bekliyorum
Canı veren de alanda Allah'tır. O herşeyin hayırlısını bilir. Bence cana kıymayın hep vicdan azabı çekersiniz.Rabbim evladiniza sağlık versin inşaAllah hiçbir sıkıntı yoktur.

X