- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
- Konu Sahibi I LoVe You
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu testten önce hiç test yapıp tek çizgi gördün müEki Görüntüle 2722170 merhaba kızlar bu sabah testim böyleydi bu gün. Çatlatma iğnemin 12. Günü böyle birşey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var
Hayır hiç yapmadım test ama bazı yerlerde testi 12. Günden önce yapmayın yanıltır yazıyordu bazıları 12. Gün yapmış negatif çıkmış acaba öyle olabilir mi diyorum ama bu gün beyaz akıntım oldu böyle kremsi ayakta çok durum misafirim gelecekti böyle aç kalırsın da tansiyon düşer gibi olur ya öyle oldum biraz Uzandım geçti ve 2 gündür bel ağrım var yatarken yastık koyuyorum bel altınaBu testten önce hiç test yapıp tek çizgi gördün mü
Ben iğnenin 7.günü yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkisiydi çünkü 10.günü negatif çıkmıştı.. Pozitif 15. Gün gördüm ondan acaba önceden yaptın mı die sordum.. Bende de akıntı ve bel ağrısı çok olmuştu istersen 2 gün sonra tekrarla eğer tekrar bu şeklde çıkarsa yüksek ihtimal hamile olabilirsin. Yinee de umutlanma olmasın ki hayal kırıklığı yaşamaHayır hiç yapmadım test ama bazı yerlerde testi 12. Günden önce yapmayın yanıltır yazıyordu bazıları 12. Gün yapmış negatif çıkmış acaba öyle olabilir mi diyorum ama bu gün beyaz akıntım oldu böyle kremsi ayakta çok durum misafirim gelecekti böyle aç kalırsın da tansiyon düşer gibi olur ya öyle oldum biraz Uzandım geçti ve 2 gündür bel ağrım var yatarken yastık koyuyorum
Zaten hiç sevinemedim ki içimde bişey varBen iğnenin 7.günü yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkisiydi çünkü 10.günü negatif çıkmıştı.. Pozitif 15. Gün gördüm ondan acaba önceden yaptın mı die sordum.. Bende de akıntı ve bel ağrısı çok olmuştu istersen 2 gün sonra tekrarla eğer tekrar bu şeklde çıkarsa yüksek ihtimal hamile olabilirsin. Yinee de umutlanma olmasın ki hayal kırıklığı yaşama![]()
Allahın izniyle yüzün güler inşallah yaa. Testi yarın yap yine elli olur büyük ihtimalZaten hiç sevinemedim ki içimde bişey var
Evet bende öyle yapıcam yarını bekliyorumAllahın izniyle yüzün güler inşallah yaa. Testi yarın yap yine elli olur büyük ihtimal
adet mi oldunOlmadı![]()
Yok test yaptım bu sabah o silik olan çizgi bile çıkmadıadet mi oldun
hemen umutsuz olma sabret , gününün geçmesini bekleYok test yaptım bu sabah o silik olan çizgi bile çıkmadı
Bilmiyorum ya o çizgiyi görünce çok umutlanmadım ama belki dedim şimdi ise yok yarın doktoruma randevum var bu sefer rahim filmi çektircekhemen umutsuz olma sabret , gününün geçmesini bekle
Olmadı kan testim 0.602 çıktıhemen umutsuz olma sabret , gününün geçmesini bekle