Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl oldum maalesef tutmadıBen iğneyi olduktan sonra 17. Gün hasta olmuştum. Adetin geçtikten sonra test yap istersen
Yok gitmeyeceğim doktora artık biraz ara verdimSağlık olsun sıkma canını inşallah bu ay tutar canım
İnşallah umarım olur kalbinizi ferah tutunhımm ben bu ay da gidecem aşılama yapılacak büyük ihtimalle inşallah bu ay içerisinde hamilelik haberini alalım.
Bende polistik over var 1 sene oldu aslında ilk tedavimdi ama böyle böyle psikolojim bozulacağı için biraz durmaya karar verdimSenin ne rahatsızlığın vardı canım ne kadar süredir deniyorsun
Umarım inşallahDaha ilk tedavin boşver bebiş haberi aldıktan sonra bütün psikolojimiz düzelir. bende bu iki ay daha deneyip durmayı düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar bugün ovitrellenin 12. Günü ve ara ara kasık ağrısı çekiyorum ara ara mide bulantım oluyo ve koku hassasiyeti başladı bugün regl günümdü ama olmadım ne zaman test yapmalıyım sonunç ne oldu acaba bende ilk defa yaptırdım günler geçmiyor