D dilyum Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2024 35 4 1 24 Çarşamba 01:49 Konu Sahibi Konu Sahibi dilyum #1 Kızlar çatlatma iğnesi sonrası 12.gün kasık ağrım var acaba adet mi olucam ona da çok benziyor ama takvimime göre daha 5-6 gün var Bu zamana kadar belirti görmedim bence bu ay tutmadı ama böyle olup tutan varmı
Kızlar çatlatma iğnesi sonrası 12.gün kasık ağrım var acaba adet mi olucam ona da çok benziyor ama takvimime göre daha 5-6 gün var Bu zamana kadar belirti görmedim bence bu ay tutmadı ama böyle olup tutan varmı
K kubusnn Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2024 276 46 13 24 Çarşamba 18:59 Konu Sahibi Konu Sahibi dilyum #2 2 gün sonra kan verin neden tutmadı diye düşündünüz hemen
D dilyum Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2024 35 4 1 24 Çarşamba 23:26 Konu Sahibi Konu Sahibi dilyum #3 kubusnn .!.: 2 gün sonra kan verin neden tutmadı diye düşündünüz hemen Genişletmek için tıkla... Çünkü hiç belirtim olmadı
kubusnn .!.: 2 gün sonra kan verin neden tutmadı diye düşündünüz hemen Genişletmek için tıkla... Çünkü hiç belirtim olmadı
K kubusnn Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2024 276 46 13 24 Çarşamba 23:30 Konu Sahibi Konu Sahibi dilyum #4 dilyum .!.: Çünkü hiç belirtim olmadı Genişletmek için tıkla... İlk hamileliğimde 6hafta5 günlük olmuştu adet söktürücü içiyordum hap bitti olmadım yoksa doğurunca öğrenirdim herhalde
dilyum .!.: Çünkü hiç belirtim olmadı Genişletmek için tıkla... İlk hamileliğimde 6hafta5 günlük olmuştu adet söktürücü içiyordum hap bitti olmadım yoksa doğurunca öğrenirdim herhalde