12 gün kala heyecan bastırdı

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.310
31
Arkadaşlar 12 gün kaldı düğüne belirtiyorum ki 14 Eylülde evleneceğim ve bu heyecan sanırım beni öldürecek. Bugün telaştan neyi nasıl yapacağımı şaşırdım bana akıl liste vs bir şey verecek olan var mı? yani benim gibi heyecandan unutkanlığı olanlara destek lütfen. Ve dış çekim vs istemiyor karşı taraf ne zaman nasıl yapsam?

ben o gün her şeyi unutuyordum. kuaföre gittim kirpiğimi unuttum, evden çıktım buketimi unuttum. heyecandan her şeyi unutuyordum. zaten hemen hemen hiçbi şey planlandığı gibi gitmiyor.

biz dış çekim yaptırmadık parasıyla filan. nikahtan sonra bi arkadaşımız parkta fotoğraflarımızı çekti o kadar.

keşke dış çekim yaptırsan hatıra kalıyor böyle seyler özel olmalı.. ben nişanmda bile 5 pozluk olsa bile hatıra için studyo çekim yaptrdım. .

Cok heyeczn yapma canim 1 yil canım cicim sonra nerden evlendim oluyo hey gidi günler

Bir günü kendine ayır, o gün geç kalk, kahvaltını uzun uzun et, ondan sonra kahveni yanına, kalem kağıdını da eline al ve sakin sakin en baştan tüm alacaklarının listesini yap.ve her gün tarihleriyle program hazırla.

keşke dış çekim yaptırsan hatıra kalıyor böyle seyler özel olmalı.. ben nişanmda bile 5 pozluk olsa bile hatıra için studyo çekim yaptrdım. .
Dış çekim için para verdim yaptırcam zorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…