açeyla, ilk başta öyleydi yani tek bebek istiyordum. onun da tek nedeni ben ikiz taşıyabilir miyim sağ salim bu işin üstesinden gelebilir miyim korkusu. yoksa bakmaktan büyütmekten hiç korkmuyorum. o korku gelip gelip gidiyor işte. siz ikiniz üçüz bekliyorken benim korkum yersiz ve ayıp ama korkuyorum işte. kalp atışlarını bir duysam rahatlarım belki biraz da daha bu 15. günüm.
açeyla, ilk başta öyleydi yani tek bebek istiyordum. onun da tek nedeni ben ikiz taşıyabilir miyim sağ salim bu işin üstesinden gelebilir miyim korkusu. yoksa bakmaktan büyütmekten hiç korkmuyorum. o korku gelip gelip gidiyor işte. siz ikiniz üçüz bekliyorken benim korkum yersiz ve ayıp ama korkuyorum işte. kalp atışlarını bir duysam rahatlarım belki biraz da daha bu 15. günüm.
moneta özellikle sondaki kafama vuran smiley ile beni bayağı güldürdün sabah sabah. arada birisinin beni böyle dürtmesi gerekiyor sanırım. ne bileyim tek derdim onun /onların zamanında ve sağlıklı sağlıklı doğması. küvöz, erken doğum, düşük haberlerini radar gibi duyuyorum. korkuyorum.
ama çok haklısın bu endişeler ona/onlara da yansır. aşmalıyım bunu aşmalıyım. hakikaten çok şükür ve darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...
canım gözün aydın.benim 12.gün beta hcg değerim 528,ikizlere sahibim,allah dağına göre kar verirmiş.kendini hiçmi hiç sıkma rahat ol.kendine dikkat edersen hiç birşey olmaz inşallah.şuanki heycanını anlıyorum keselerimi bende görmeye gittiğimde doktorumun mimiklerine bakıyordum ekşitiyormu yoksa mutlumu yüzü diye,çok şükür iki kesemde düzgün şimdi kalp atışlarını dinlemeye gidicez haftaya perşembe.gene aynı heycanı yaşıyorum.doğurana dek heycanlar bitmicek galiba.canım tekrar tebrikler öpüyorum seni
benim 847,5 cikmisti ve tek bebisimi bekliyorum.hayirlisi insallah.banada doktorum ikiz olabilir demisti ama tek kese görüldü.daha sonra kendini gösteriomudur bilemem.bu sali tekrar randevum var.bakalim hayirlisi insallah..
açeyla, çok ilginç aslında. neden yüksek çıkıyor acaba. benimki dondurulmuş değildi.
karanfil seninkiler dondurulmuş muydu?
Canım, yazdıklarını okuyunca için o kadar ısındıki neden dersen bilmiyorum belkide deli gibi ikiz istediğimdendir..Bugun 19.gunum((12.gun degerim 556 idi) pazartesi keseleri görmeye gideceğim allahım umarım çogul gebeliktir diye dua ediyorum. hatta onlarla konuşmaya bile başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?