12. gün hcg değeri 500 üstü olanlar bir sorum var

pembemavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
1.809
7
116
Antalya
arkadaşlar aranızda 12. gün değeri 500 den büyük olduğu halde tek bebeğe hamile kalan oldu mu? bu durum çoğul gebeliği işaret ediyor gibi biliyorum ama bunun istisnaları var mı merak ediyorum. tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olacağım. :)

arkadaşlar 44 kere okunup da hiç cevap gelmediği için aramızda 12. gün değeri 500 den büyük olduğu halde tek bebeğe hamile kalan hiç kimse yok diye düşünüyorum. istisna mistisana yok galiba. ha?

açeyla, ilk başta öyleydi yani tek bebek istiyordum. onun da tek nedeni ben ikiz taşıyabilir miyim sağ salim bu işin üstesinden gelebilir miyim korkusu. yoksa bakmaktan büyütmekten hiç korkmuyorum. o korku gelip gelip gidiyor işte. siz ikiniz üçüz bekliyorken benim korkum yersiz ve ayıp ama korkuyorum işte. kalp atışlarını bir duysam rahatlarım belki biraz da daha bu 15. günüm.

canım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun,darısı bizlerin başına,,,,,ve ben sana kusura bakma kızıcam,,,ya bu kadar emek bu kadar çaba ondan sonra (ikiz-üçüz)korkusu,,sen böyle vesvese yaptıkça karnındakileri negatif enerjiyle ne kadar etkilediğinin farkındamısın bilmiyorum?????ya bu kadar saçma birşey varmı bee!,,,,yapmayın kurbanınız olayım,yiyin için şükredin :mymeka:
tekrar ediyorum hayırlı uğurlu olsun

moneta özellikle sondaki kafama vuran smiley ile beni bayağı güldürdün sabah sabah. arada birisinin beni böyle dürtmesi gerekiyor sanırım. ne bileyim tek derdim onun /onların zamanında ve sağlıklı sağlıklı doğması. küvöz, erken doğum, düşük haberlerini radar gibi duyuyorum. korkuyorum.

ama çok haklısın bu endişeler ona/onlara da yansır. aşmalıyım bunu aşmalıyım. hakikaten çok şükür ve darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...

Seni çok iyi anlıyorum . üçüz gebeyim ve tek düşündüğüm sağlıklı dünyaya getirebilecekmiyim . bakmak büyütmekten hiç korkmuyorum.

taşırsın hiç bir şey olmaz korkma bu kadar hasret çektikten sonra ödülünü katmerli veriyor işte ne güzel kalbini ferah tut ve aklına kötü şeyler getirme olur mu?
Allah tamamına erdirsin darısı başımıza

canım gözün aydın.benim 12.gün beta hcg değerim 528,ikizlere sahibim,allah dağına göre kar verirmiş.kendini hiçmi hiç sıkma rahat ol.kendine dikkat edersen hiç birşey olmaz inşallah.şuanki heycanını anlıyorum keselerimi bende görmeye gittiğimde doktorumun mimiklerine bakıyordum ekşitiyormu yoksa mutlumu yüzü diye,çok şükür iki kesemde düzgün şimdi kalp atışlarını dinlemeye gidicez haftaya perşembe.gene aynı heycanı yaşıyorum.doğurana dek heycanlar bitmicek galiba.canım tekrar tebrikler öpüyorum seni

benim 847,5 cikmisti ve tek bebisimi bekliyorum.hayirlisi insallah.banada doktorum ikiz olabilir demisti ama tek kese görüldü.daha sonra kendini gösteriomudur bilemem.bu sali tekrar randevum var.bakalim hayirlisi insallah..

:teselliacıdımııııı?)özür o zaman,,,,,:roflol:,,,canım içini ferah tut ,,,hayırlı olsun yok 5 mi 3 mü deyüp kendini germe,,,çok bilgi taraması yapma yat rahat rahat,,,kendine iyi bak
KAFA KURCALAYACAK TOPİKLERDEN UZAK DUR,,,

Canım, yazdıklarını okuyunca için o kadar ısındıki neden dersen bilmiyorum belkide deli gibi ikiz istediğimdendir..Bugun 19.gunum((12.gun degerim 556 idi) pazartesi keseleri görmeye gideceğim allahım umarım çogul gebeliktir diye dua ediyorum. hatta onlarla konuşmaya bile başladım.

duru, çok teşekkür ederim güzel dileklerine. darısı başına inşallah...

hakper, allah dağına göre kar verirmiş dedin haklısın aslında bunu iyice benimsemeliyim :) ben de senden bir hafta sonra duyacağım kısmetse kalp atışlarını inşallah.

karanfil demek istisnamız sensin :) salı günkü randevundan sonra unutmazsan lütfen son durumu bu başlığa tekrar not bırak olur mu?

moneta evet aslında yine haklısın çekeceğim şu adsl nin kablosunu ilkel hayata geçiş yapacağım en iyisi olacak. :)

aussie böyle çoğul gebeliği isteyenleri görünce çok seviniyorum aslında. inşallah kalbinden geçen gibi olur her şey.

benim 847,5 cikmisti ve tek bebisimi bekliyorum.hayirlisi insallah.banada doktorum ikiz olabilir demisti ama tek kese görüldü.daha sonra kendini gösteriomudur bilemem.bu sali tekrar randevum var.bakalim hayirlisi insallah..

dondurulmuş embriyoda tuttuğunda beta hcg yüksek çıkıyormuş doktorum söylemişti.

açeyla, çok ilginç aslında. neden yüksek çıkıyor acaba. benimki dondurulmuş değildi.

karanfil seninkiler dondurulmuş muydu?

açeyla, çok ilginç aslında. neden yüksek çıkıyor acaba. benimki dondurulmuş değildi.

karanfil seninkiler dondurulmuş muydu?

evet canim dondurulmustu.2 tane transfer ettiler.8 hücreliydi 2side.
sali günü bebegimi bi görim yazarim gelismeleri.bende pek bi gelisme olmadigindan girip okuyorum genelde.ama yazcam tabi tecrübeleri:)

tebrikler canım.allah gönlüne göre versin,güzel haberlerini bekliyoruz.kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…