merhaba kızlar. tüp bebek 1.denemem dış gebelikle sonuçlandı. Laparoskopiyapıldı. Çikolata kistleri varmış. onlarda temizlendi. 5 ay sonra 2.transfer yapıldı. iki embriyo verildi. 11.gün sonuç 205, 13.gün sonuç 289 çıktı. Korkuyorum. Yine mi dış gebelik olacak? Lütfen yorum yazarmısınız. Bu arada yaşım 33 ve 8 yıllık evliyim.
merhaba kızlar.
tüp bebek 1.denemem dış gebelikle sonuçlandı. Laparoskopiyapıldı. Çikolata kistleri varmış. onlarda temizlendi. 5 ay sonra 2.transfer yapıldı. iki embriyo verildi. 11.gün sonuç 205, 13.gün sonuç 289 çıktı. Korkuyorum. Yine mi dış gebelik olacak? Lütfen yorum yazarmısınız. Bu arada yaşım 33 ve 8 yıllık evliyim.
Tekrar merhaba. Okuduğum bazı yazılarda arkadaşlar iki embriyo verildiğinde, birisi sönmüşse değerlerin daha yavaş artacağına ilişkin dr. görüşlerini yazmışlar. Böyle bir durumla karşılaşan var mı, yada düşüncesini paylaşacak arkadaşlarım lütfen yazsınlar.
1.5, 2 , 2.5 oranında günaşırı artması normal deniliyor bu test normal gibi ama 2. Testte az artmış ama bende okudum ikiz olunca biri devam etmeyince olabiliyormuş inşallah öyledir inşallah saglikla devam eder
Doktorumla (bugün)19. gün görüştüm. Gelişmenin güzel olduğunu söyledi. 12 gün sonraya ultrasyon muayenesi için gün verdi. Kan tahlillerine devam edip etmeyeceğimi sormaya unuttum. Sizin tavsiyeniz nedir.