- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- Konu Sahibi gulenyuzumsunsen
Merhaba hanımlar ..
uykusuzluktan yorgun düşmüşken size yazmak aklıma geldi..karışık anlatırsam kusura bakma yın.
benim 12 aylık bi kızım var .
Bugünlerde uyku da sorun yaşıyoruz..
7-8 aylıkken dişleri çıkarken geceleri uyumadı.
1 ay önce soba da eli yandı .şimdi iyileşiyo kaşınıyo.geçen hafta da o yüzden uyumadı.
Asıl problem kızımın gece 12-1 gibi uykuya geçmesi.
Sabah 10 da kalkıyor.
12 de öğlen uykusuna yatıyor.
13:30 da kalkıp 17:00 de tekrar uyuyor ve 18:30 da kalkıyor.gece de geç yatıyor.
eşim işten 23 gibi geliyo yorgun bende ar tık yorulmuş oluyorum bunun için gündüz uykusunu 15:00 e alıp bi kere uyuttum iki gündür.17=00 de de kalkıyor.
İstediğim oldu 10:30 gibi gece uykusuna yatıyor.ama ilk gece gece üç de uykusunu almış olarak kalktı ve altı ya kadar uyumadı.
ikinci gece de 12 de uykuyu almış olarak kalktı ve 2 ye kadar uyumadı.
artık sabrım ı zorluyo.yeni yürümeye başladı akşama kadar iş güç peşinden koş derken çok yorgun oluyorum.
10:30 da yatınca yine geç ama yine de şükür ediyorum ama sonu facia oluyo.
nolur fikir verin .deneyimlerinizi paylaşın anneler..gündüz 1 e düşünmekle yanlış mı yaptım..
uykusuzluktan yorgun düşmüşken size yazmak aklıma geldi..karışık anlatırsam kusura bakma yın.
benim 12 aylık bi kızım var .
Bugünlerde uyku da sorun yaşıyoruz..
7-8 aylıkken dişleri çıkarken geceleri uyumadı.
1 ay önce soba da eli yandı .şimdi iyileşiyo kaşınıyo.geçen hafta da o yüzden uyumadı.
Asıl problem kızımın gece 12-1 gibi uykuya geçmesi.
Sabah 10 da kalkıyor.
12 de öğlen uykusuna yatıyor.
13:30 da kalkıp 17:00 de tekrar uyuyor ve 18:30 da kalkıyor.gece de geç yatıyor.
eşim işten 23 gibi geliyo yorgun bende ar tık yorulmuş oluyorum bunun için gündüz uykusunu 15:00 e alıp bi kere uyuttum iki gündür.17=00 de de kalkıyor.
İstediğim oldu 10:30 gibi gece uykusuna yatıyor.ama ilk gece gece üç de uykusunu almış olarak kalktı ve altı ya kadar uyumadı.
ikinci gece de 12 de uykuyu almış olarak kalktı ve 2 ye kadar uyumadı.
artık sabrım ı zorluyo.yeni yürümeye başladı akşama kadar iş güç peşinden koş derken çok yorgun oluyorum.
10:30 da yatınca yine geç ama yine de şükür ediyorum ama sonu facia oluyo.
nolur fikir verin .deneyimlerinizi paylaşın anneler..gündüz 1 e düşünmekle yanlış mı yaptım..