12 aylık bebek gündüz uykusu

Bfobs

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
34
11
8
34
Merhaba. Bebeğim önümüzdeki hafta 1 yaşında olacak. Gündüz bazen iki bazen tek sefer uyuyor. Doğduğundan beri uykuyla hiç arası olmadı zaten her uyuyuşu yarım saat gündüzleri. Nadiren bir saat uyuduğu olur. Akşam saat dokuzda uyur yedi gibi uyanır ama onda da en az üç kere kalkar gece. Dün ilk defa öğlene kadar hiç uyumadi saat 1 gibi uyuyup 3 buçukta uyandı. Böyle devam eder mi bilmiyorum ama toplamda iki kere uyudugundan daha çok uyumuş oldu. Acaba tek uykuya düşürsem erken mi olur ?

Bu dönemde tek uyku az 2 uyku fazla geliyor. 15 ay civarı tek uykuya geçiyorlar. Şimdiden tek uykuya düşmek zor olur. Siz uğraşsanız da bebeğiniz tek uykuyla yetinmez daha.

Ya evet tek uyku az oluyor ama sabah saatlerinde ne yapsak uyumuyor. Öğle uyuyor bu sefer ikinci uykusu da akşam saatine denk geliyor. Sadece öğle uyudugunda bırakıyorum uyusun iki gündür de uzun uyuyunca tek uykuya mi düşsek diye bir sorguladım. Yoksa tabi en ideali iki uyku olur.

Oglene dogru uyuyorsa tek uyku yaptirabilirsiniz ama bir sureligine aksam yatis saatini cok erkene cekmeniz gerekebilir. 6 - 6.30 gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…