12+6 yoğun kanama!!

Madame butterfly

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
827
672
30
Kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var. Dün gece kanama başladı aniden ve regl gibi çok yoğundu bir ped dolacak kadar. acile gittim iğne vurdular ama hala hafiflese de devam ediyor. İlk gebelik ve tüp bebek. 13+0 olduk bu gün bu haftalar da yaşayan var mı böyle durumlar? Doktora gideceğim 11 de ama sabahı ettim ağlamakla belki yazdıklarınız moral olur

Geçmiş olsun canım, iğne vurulması iyi olmuş. İçini karartma doktorla konuş önce

Korkmayın tüp bebekte kanama çok sık. Ben 6. Haftadan başlayarak 25. Haftaya kadar aralıklı olarak yaşadım. Tabi hepsi aynı yoğunlukta değildi. Bol su, istirahat, stresi yönetip güzel düşünmek ve progesteron işe yarıyor. Şu an 36. haftadayım her şey yolunda. Doktorunuz ne öneriyorsa onu uygulayın gerisi zaten elimizde değil.

Mrb cnm tup bebekte kanama olasi bi durummus bi arkadasimda tup bebek yapmisti ona dru oyle demisti sen yinede agir isler yapma dinlen surekli.ilk gebeligimde bnmde cok kanamam olmustu 2 ay hic durmadi en son gittigim dr kan uyusmazligindan kanamam oldugunu soyledi ve kan uýusmazligi ignesi yapmisti suan gene hamileyim 22 haftalik ilk 5 haftalikken lekelenmem olmustu progestani kullamiyorum devamli birde 28 haftaligi bekliyorum kan uyusmazligi ignesi icin saglikla aliriz insallah gucagimiza

Benim gebeliğin başından beri leke bile olmamıştı hiç birden yoğun bir şekilde adet kanı gibi gelince aklımı kaybedecektim nerdeyse çok şükür bebeğim iyiymiş istirahat verdi doktor iğne ve fitil devam edicem

Hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…