Bebek İkinci El 12-24 aylık kız bebişlere GAP,carters,jumpingbeans,mothercare vs yeni eklenenlerle :)

Daha onceki yazlik kiyafet sort tulum sayfanizdan kalan kiyafet de varmi?ve montlardan kalan sadece bu mu.alacaklarim varda bikac tane daha bisi ekleyim diye dusunuyorumda.buarada o dediklerimi kesin alicam sari tisort haric ayirirmisiniz

Tamam esra hanımcım.istedikleriniz ayrıldı.diğerlerinden de istediklerinizi seçin çoğu duruyor.ona göre yardımcı olayım ben size.

Malesef.35 çok az.carters bodyleriden sadece bir tanesini izmir forum carters tan 35 tl ye aldım.içim o kadar ucuz vermeye elvermiyor :(

Aaa izmirdemisin canim?bende izmirdeyim..elden alayim o zaman 40 tl olsun olurmu?

Dungece ozelden yazmistim canim olumlu yada olumsuz donersen sevinirim...

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Ben oZelden siparislerimi netlestirdim sizden haber bekliyorum acaba msjlarimiz birbirimize gitmiyo mu

Elimde pazarlardan alınmış ne olduğu belirsiz hiç bir ürün yoktur.bütün ürünlerim kaliteli az ve temiz kullanılmıştır.sadece dalin bebek deterjanıyla ve yumuşatıcısıyla yıkanmıştır.

Alacaklarim wardi onlari yazmistim hatta 3gundur falan ugrasiyorum size ulasmaya calistim.ben bakayim simdi de egerki alacaklarin.warsa kaldiysa yazayim burdan

Back