Bebek İkinci El 12-24 ay yazlıklarla yeniden

nuanza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
413
103
123

Kırmızı mont gibi olan 6 ay yazıyor ama benim kızım 4-5 aylıkken giydi.10 tl.beyaz hırka 3-6 ay içi astarlı 10 tl.kot etek zara baby 6-9 ay hiç giyilmedi 20 tl

çoğu 12-18 ay ama sorarsanız daha ayrıntılı bilgi veririm.tshirtler 5 tl panço kareli şort 10 tl panço somon keten tulum 10 tl,diğer panço kareli mavi yeşilli tulum 10 tl

şile bezi işlemeli bluz 10 gri beyaz taytlı takım 5

13 numaradaki krem üzeri hafif pembe desenli bluz GAP orijinal 10 tl

3 numara (şile bezi) ;5 numara (mavi-yeşil kareli şort tulum); 10 numara (pembe kolu fırfırlı şort tulum) ve 14 numara (çiçekli elbise) kaç lira yapıyor?

3 numara (şile bezi) ;5 numara (mavi-yeşil kareli şort tulum); 10 numara (pembe kolu fırfırlı şort tulum) ve 14 numara (çiçekli elbise) kaç lira yapıyor?

şort tulumların ikisi de ayırtıldı isterseniz şile bezi 10 tl yanında da çiçekli elbiseyi gönderirim.tulumlar dediğim gibi ayırtıldı.

şort tulumların ikisi de ayırtıldı isterseniz şile bezi 10 tl yanında da çiçekli elbiseyi gönderirim.tulumlar dediğim gibi ayırtıldı.

tamam o zaman, özelden ıban numarınızı gönderirseniz ödemeyi yapayım.
eğer tulumlar satılmazsa bana özelden haber verirseniz sevinirim.

tamam o zaman, özelden ıban numarınızı gönderirseniz ödemeyi yapayım.
eğer tulumlar satılmazsa bana özelden haber verirseniz sevinirim.

tamam bu akşam iban numaramı gönderirim siz de adresinizi gönderirsiniz

bunlar satıldı diğerleri satışta

Eklentiler

• $image.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 79
  • $image.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 82
  • $image.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 82
  • $image.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 72
  • $image.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 79
elbiselerin fiyatını göremedim satıldımı acaba,hepsi ne kadar yapyo,nerdensiniz? kaç aya olyo bunlar?

merhaba bi kısmı satıldı kalanlardan beğendiğiniz varsa fiyat veririm satılanların esmini koydum.12-18 ay arasına olur.

sunnybaby sb700 siyah gri az kullanılmış bebek arabası da var 350 den vericem puseti de var travel sistem

12-18-24 ay arası hepsi yepyeni toplu alımlarda indirim.sweatler 7,5,uzun kollu tshirtler 5,çiçekli elbise 10 idil baby,pantolon 7,5

Eklentiler

• $image.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 102
  • $image.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 76
  • $image.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 77
  • $image.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 74
  • $image.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 69
  • $image.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 87
  • $image.jpg
    109 KB · Görüntüleme: 79
  • $image.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 87
  • $image.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $image.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 69
  • $image.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 81
  • $image.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 71
  • $image.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…