Bebek İkinci El 12-18ay ve 20-21-21numara kız ayakkabı botlar...

Tamamdır siz havaleyi yaptığınız zaman bana haber verirseniz. bende kargonuzu yollamak için çıkarım. Tekrar görüşmek üzere..

merhaba, mail adresim emine@onurplastic.com.tr
bu adrese hem kızınızın resmini hem de banka bilgilerinizi yollar mısınız? bu arada siyah önü açık babet 20 numaraymış önümüzdeki yaz olmaz kızımın ayağına o yüzden mor sandalet ve gri babet i almak istiyorum. mailde görüşmek üzere. kendinize iyi bakın.

merhaba hangi şehirde oturuyorsunuz kıfıdıs ayakkabılarının fiyatı 30 tl yazmışsınız son fiyatmıdır iyi günler...

Merhaba istanbuldayız. 50tl yazmıştım sonra 30tl düşürdüm zaten faturasında da gördüğünüz gibi 180 tlye almıştım aldığım fiyata göre inanın çok uygun yazdım kifidis mağazasında tam ortopedik ayyakabılar bu fiyatlarda zaten 180 tllik ayakkabıyı 30 tlye almış olacaksınız. Fiyatı çok değil yani..

$042.jpg$041.jpg
$579.jpg$580.jpg
$576.jpg$578.jpg
$547.jpg$581.jpg
$557.jpg$556.jpg
$13.jpg$12.jpgsıfır
$001.jpg$002.jpg
$003.jpgsıfır
$005.jpg$006.jpgsıfır

Son düzenleme:

Arkadaşlar aldığım fiyatlara oranla yarısnında altında yazdım ama yine toplu alımda pazarlık payı vardır.

1.yurtdışından alınma airwalk pullu toms ayakkabılar 21 no 20 tl sıfırdan farksız 1 gün giyildi.
2.Gap kelebekli sandaletler 21 no 25 tl
3.Gap kurdeleli özel gün ayakkabaları 20 no buda sadece 1 gün giyildi sıfır desem yeri yani. 35tl
4.kifidis tam ortopedik ilk adım ayakkabıları 21 no çokça kez giyildi ama sapasağlam sadece ön kısmında derisinde azcık soyulma var okadar. geçen sene 180 tlye almştm halada fiyatları aynı ortopedik ayakkabılar indirime girmiyor maalesef. sıfır yedek bağcıklarıda mevcut. 30 tl
5.ugg tarzı içi yünlü çok rahat bir bot 21 no 20 tl
6.anıl bebe 22 no sıfır hiç giyilmedi 20tl
7.lcw sandaletler 21 no 15 tl
8.mothercare parmak arası sandaletler 21-22 no sıfır 5tl
9.yurdışından alınmış elefanten ayakkabılar bunlarda sıfır 22 no 20 tl

Çoğu sıfır ama mağazaların yarı fiyatına kullanılmış olanalrda sıfır dan farksız açıkçası birden fazla alımda indirim yapıyorum.

Lcw pembe botlar- gri h&m babetler ve smart fit siyah süet babetler satılmıştır üstte kalanlar ve yeni eklediklerim var.

Back