• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 12-18-2 yaş

Canım hepsi çok güzel ama fiyatlarının listesini yapsan ne kadar güzel olurdu. özel msj attım size.

Son düzenleme:
1. kapşonlu sweatshirt 10 tl
2. 2li organik tulum etiket fiyatı 25 tl 20 tl
3.2 yaş kot pantolon etiket fiyatı 20tl 15 tl
4.1.5 yaş kot pantolon 25 tl
5.polar uyku tulumu 15 tl
6.Polar mont 20tl
7.hırka 10tl
8.3lü body set 10tl
9.turuncu yelek 15 tl
10. mor yelek 15 tl
11.carters pantolon 10 tl
12.eşofman alt 5tl
13.bluzler 10 ar tl

Daha önce pek çok kişi alışveriş yaptı herkes bilir kıyafetleri seçerek koyuyorum lekeli solmuş pmauklanmış ürünler değiller kesinlkle hepsi tertemiz..
1 den fazla ürün aldığınızda indrim yapıyorum yine ayakkabılarımızda var onlarada bakabilrsiniz..

cnm merhaba,

2.4.6.7.8. resimler için toplu indirimli özel ve güzel bir fiyat verirmisin :)

Canım mesaj kutun dolu burdan yazıyorum 75 tl yapıyor hepsi 15 tlsini almam 60 yaparım. Beğendiklerinin 3ü sıfır 2side 2. el ama sıfır gibi zaten..

Son düzenleme:
1,3,7,10 ve 11 ile birlikte 21 no ortopedia kifidis ve 21 no uggler'ı da istiyorum canım. Hepsi kaç tl bir de iban numaranı bekliyorum. Ptt kargo ile gönderirsen çok sevinirim. Diğerler kargolar çok pahalı oluyor:)

Son düzenleme:
arkadaşlar benim anelssa den ikinci toplu alışverişim.biraz önce yeni geldi paketim hiç şaşırmadım misss gibi ak pak tertemiz.o kadar memnun kalıyorum ki bu siteye girer girmez ilk iş onun ilanlarına bakmak oluyor...hepsi marka ve sıfır gibi walla insan evladına kötü giydrmek istemiyor iyiside maluum çook pahalı.en iyisi anelssa yı takip etmek gözü kapalı alışveriş yapın derim herkese tavsiye ediyorum.ayrıca hediyeleri ayrı bir güzel tekrar teşekkür edermmm...iyi satışlar diyoruumm...:46:

Geçici olarak hesap pasiftir diyor arkadaşımız için:( Umarım olumsuz bir durum yoktur.

eğer anelssa ile iletişim kurmak istiyorsan bu mail adresi(anelssa@hotmail.com).sana burdan yardımcı olabilir.

arkadaşlar benim anelssa den ikinci toplu alışverişim.biraz önce yeni geldi paketim hiç şaşırmadım misss gibi ak pak tertemiz.o kadar memnun kalıyorum ki bu siteye girer girmez ilk iş onun ilanlarına bakmak oluyor...hepsi marka ve sıfır gibi walla insan evladına kötü giydrmek istemiyor iyiside maluum çook pahalı.en iyisi anelssa yı takip etmek gözü kapalı alışveriş yapın derim herkese tavsiye ediyorum.ayrıca hediyeleri ayrı bir güzel tekrar teşekkür edermmm...iyi satışlar diyoruumm...:46:

Canım benim çok sağol seninde bildiğin gibi mont aldığım sitenin yazsına alıntı yapıp memnun kaldığımı yazdğm için reklam amaçlı içerik olmuş buyüzden 1 hafta cezalıydım:))) yokluğumda çok ilgilenmişsn ilanlarımda bunun içinde ayrıca teşekkür ederim. herşey için çok sağol..

Son düzenleme:
canım ya:)olur mu hiç.sen değerinin çok altında sıfır gibi ürünler (hediyeleri de aynı şekilde)göndererek büyük iyilik yaptın zaten o yüzden hiç sıkıntı yok:))

canım ya:)olur mu hiç.sen değerinin çok altında sıfır gibi ürünler (hediyeleri de aynı şekilde)göndererek büyük iyilik yaptın zaten o yüzden hiç sıkıntı yok:))

güzel günlerde giyinsin miniğin cnm tekrar görüşmek üzere..

$015.jpg $001.jpg $005.jpg $8.jpg $9.jpg $4.jpg $110.jpg $10.jpg $005.jpg $003.jpg $008.jpg $3.jpg $042.jpg $12.jpg $580.jpg $002.JPG $009.jpg $103.jpg

Back